Després de la tempesta, arriba la calma. Això deuen pensar a les oficines del Camp Nou, però aquesta frase sembla molt allunyada de la realitat. Si bé la situació de Messi podria calmar-se un temps després de l'anunci de què seguiria un any més com a capità del Barça, el club blaugrana segueix tenint molts fronts oberts.

Un d'ells, el de Luis Suárez. El davanter uruguaià, a qui s'ha relacionat sobretot amb la Juventus aquests últims dies, s'ha entrenat tota la setmana sota les ordres de Ronald Koeman, quan aquest ja li havia comunicat que no comptava amb ell. El 9 del Barça, per la seva banda, ha publicat una imatge a Instagram acompanyada d'un missatge força revelador. "Mai deixaré de seguir gaudint d'alguna cosa que sempre havia volgut." I hi ha afegit dos hashtags, un d'ells, molt contundent, assegurant que ningú li treu la il·lusió.

Però Messi, íntim amic de Suárez, hauria demanat la seva continuïtat si finalment es quedava, com així ha estat. Ara, caldrà veure si Koeman i el club fan marxa enrere i accepten que Suárez segueixi de blaugrana. L'uruguaià, mentrestant, entrena i, de tant en tant, solta algun missatge com el d'avui.