Una peça del Betis està molt a prop de fer les maletes a l'estiu, per iniciar una nova aventura en un altre conjunt de La Liga EA Sports, concretament, en l'Atlètic de Madrid. I és que tots els intents que han realitzat per poder retenir Guido Rodríguez i arribar a un acord per tancar la seva possible renovació han resultat totalment inútils. S'ha decidit a rebutjar totes les ofertes que li han arribat, i sembla estar completament decidit a sortir.

Manuel Pellegrini ha fet tot el possible per convèncer l'internacional argentí, que és una peça indispensable en les seves alineacions, i que compta amb la seva total confiança. Vol seguir tenint-lo les seves ordres, però ha assumit que això no serà possible, i per tant haurà de buscar a un recanvi de garanties. De moment, a la plantilla té Johnny Cardoso i Marc Roca, que poden jugar en aquesta demarcació, però és molt probable que fitxin algú més pròximament.

Guido Rodriguez Real Betis
Guido Rodriguez/ Betis

I l'ex de CA River Plate i d'Amèrica de Mèxic, per la seva part, aprofitarà que finalitza el seu contracte el 30 de juny per anar-se'n amb la carta de llibertat sota el braç, i percebre unes importants primes i comissions. No li han faltat trucades, però ha deixat molt clar al seu agent que no desitja abandonar Espanya, on ell i la seva família s'han trobat molt còmodes des que van arribar, és a dir, fa poc més de quatre anys, el gener de 2020.

Per molts diners que li ofereixin diversos equips de la Premier League o de la Serie A, Guido dona prioritat al benestar i a la felicitat que té a la península, i pròximament es mudarà a la capital, però per vestir de blanc-i-vermell. Diego Pablo Simeone ha aconseguit el 'sí vull' del seu compatriota, que solucionarà el problema que hi ha en la medul·lar del Civitas Metropolitano, on al passat mercat hivernal van fitxar Arthur Vermeeren, però no s'ha adaptat.

Guido Rodríguez

Rodríguez serà la solució que demana 'El Cholo' a Enrique Cerezo, que ja es troba en negociacions molt avançades amb el futbolista de 30 anys d'edat, i per tant l'anunci oficial es pot produir en les properes setmanes.

El Barça es queda en fora de joc per Guido

El campió del Mundial de Qatar recalarà en l'Atleti, sense que el Betis i el Barça puguin fer res sobre això. Perquè Joan Laporta i Deco també havien pensat en la seva firma, però els 'matalassers' han estat molt més ràpids.

A més, en el Camp Nou prefereixen estudiar abans els fitxatges de Martín Zubimendi o de Joshua Kimmich, que convencen més que Guido.