Amb el sorteig del calendari, que ha situat el clàssic de la primera volta a la jornada 7 i el de la segona a la 30, també s'ha posat la data definitiva a les eleccions a la presidència del FC Barcelona, que s'havia dit que serien el dia del primer partit que es jugués al Camp Nou passat el 15 de març. 

Així, l'atzar del calendari ha determinat que les eleccions se celebrin el cap de setmana del 3 o 4 d'abril de 2021, amb la visita del Valladolid al Camp Nou i coincidint amb la Setmana Santa, que serà del 28 de març fins al 4 d'abril.

victor font barça efe

Victor Font, un dels candidats, ja coneix la data definitiva de les eleccions. / EFE

És a dir, l'equip dirigit per l'exespanyolista Sergio González seran els convidats d'excepció en una jornada que marcarà el futur del Barça. Noms com Victor Font o Jordi Farré seran protagonistes segurs tot i que no està gens clara la totalitat dels candidats. El que és segur, és que Bartomeu serà president del Barça, com a molt, fins al 4 d'abril de 2021.

No obstant això, caldrà estar pendents de la possible moció de censura a la qual podria sotmetre's si prospera la intenció de la plataforma Més que una Moció o si, en un nou gir dels esdeveniments propiciats pel cas Messi s'acabi avançant la votació.