L'estrella blaugrana, Leo Messiha anunciat avui que vol marxar del FC Barcelona aquest mateix estiu. Així ho ha fet saber a la junta directiva a través de un burofax. Davant d'aquest anunci, les cases d'apostes ja s'han posat en marxa i comencen a fregar-se les mans. A Internet ja s'està fent la quiniela: A quin equip anirà Messi?

A jutjar pels internautes, l'opció més clara és el Manchester City, que entrena Pep Guardiola, a qui Messi coneix molt bé. En la casa William Hill, els que juguin per aquesta opció podran guanyar 2,75 euros per euro jugat. Com més baix és el preu, vol dir que més gent està jugant per aquesta alternativa. En canvi, a la casa d'apostes Rushbet l'opció més barata és la samarreta que vesteix ara, la blaugrana, mentre que la segueix la dels skyblues de Guardiola. Els que juguin per la primera opció poden guanyar 1,65 euros per euro apostat i pel segon 2,20 euros per euro apostat.

williamhill

Opcions que ofereix la casa d'apostes William Hill / Internet

El Real Madrid, en l'últim lloc 

Entre el ventall de possibilitats que ofereix William Hill també s'inclou el Reial Madrid, una opció que ha despertat poca passió entre els usuaris. De fet, és l'opció on es poden guanyar més diners per euro jugat i, per tant, la que menys suport de la gent. En aquest cas, els jugadors poden guanyar 67 euros per euro apostat. 

Altres alternatives que apareixen en aquesta casa d'apostes són el PSG, Inter de Milà, Manchester United, Juventus, Chelsea15, Newell's Old Boys, Bayern de Munic, AC Milán o Al Sadd, que entrena el seu íntim amic Xavi Hernández. 

Els usuaris de Rushbet poden elegir també PSG, Bayern de Munic, Manchester United o Chelsea.