L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha expressat les seves disculpes a la futbolista Alèxia Putellas pel polèmic gest que va protagonitzar diumenge en el transcurs de la recepció del Barça després d'haver guanyat la tercera Champions femenina. La capitana de l'equip i el president del club, Joan Laporta, van lliurar a l'alcalde una samarreta amb el seu cognom i tots tres l'agafaven davant dels fotògrafs. És en aquest moment que Collboni, sense mirar l'esportista, tiba de la samarreta per col·locar-se-la davant del pit perquè es pogués veure el seu cognom. Putellas es queda amb el braç estirat i la mà buida penjant a l'aire mentre mostra una expressió d'incredulitat al rostre i es gira per mirar les companyes per comprovar si havien vist l'escena.

 

 

El moment ha estat recollit per diversos mitjans, i davant la polèmica a les xarxes socials aquest dilluns Collboni ha publicat un missatge de disculpa a la xarxa social X. "Ha estat un honor compartir aquest cap de setmana amb les campiones de la Champions League a Barcelona i a Bilbao. Tot el protagonisme ha de ser per a unes dones que ja fa molt de temps que estan fent història. Les meves disculpes a Alèxia Putellas. Sempre al costat de la igualtat, el feminisme i l'esport femení. Sempre al vostre costat Futbol Club Barcelona femení".

 

 

El Barça femení guanya la tercera Women's Champions League

El Barça femení ha guanyat la seva tercera Women's Champions League i la celebració ha estat una de les notícies destacades del cap de setmana. Després del triomf a San Mamés, el camí de Bilbao a Barcelona va ser aquest diumenge, amb festa final a la plaça Sant Jaume amb la rebuda institucional a la Generalitat de Catalunya i a l'Ajuntament de la capital catalana. Una manera d'acabar les celebracions dels últims dies, però ja esperant la tan esperada rua del pòquer de títols.

Jaume Collboni, present a San Mamés

Un moment còmic amb un Jaume Collboni que també va presenciar la final de la Women's Champions League a Bilbao. L'alcalde de Barcelona va ser captat per les càmeres d'ElNacional.cat a la seva arribada a San Mamés, on va poder gaudir d'un gran partit i d'un nou títol culer.

 

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!