El Manchester City ha tancat aquest dimecres la seva participació a la fase de grups de la Champions League acumulant una nova victòria (3-1), en superar a l'Etihad Stadium un Sevilla que, malgrat la derrota, ha mostrat una millor versió de la de l'equip que va caure amb estrèpit en el partit d'anada. L'equip de Pep Guardiola, de fet, s'ha vist obligat a remuntar en la segona meitat, ja que el partit se n'ha anat al descans amb 0-1 al marcador.

El City és un dels 8 classificats com primers de grup, juntament amb el Nàpols, el Porto, el Bayern de Munic, el Tottenham, el Chelsea, el Reial Madrid i el Benfica. Com a segons han passat de ronda el Liverpool, el Bruges, l'Inter de Milà, l'Eintracht de Fránkfurt, el Milan, el Red Bull Leipzig i el PSG. Els tercers, que a partir d'ara disputaran l'Europa League han estat l'Ajax, el Bayer Leverkusen, el Barça, l'Sporting de Portugal, el Red Bull Salzburg, el Shakthar, el Sevilla i la Juventus.

Manchester City Sevilla EFE
Mahrez, celebrant amb Julián Álvarez el 3-1 contra el Sevilla / Foto: EFE

Remuntada del Manchester City

El grup G havia quedat totalment decidit en la passada jornada, per la qual cosa els 2 partits eren mers tràmits, més enllà dels diners i el prestigi que suposa guanyar en la Champions League. Pep Guardiola, doncs, no ho ha dubtat i ha presentat un onze amb diversos suplents habituals. El City, així i tot, ha estat el de sempre, un equip dominador i ofensiu, que ja en el minut 3 ha pogut marcar, en una rematada de Julián Álvarez que ha sortit fora per molt poc. El Sevilla ha jugat molt retardat, encara que no s'ha oblidat d'atacar, amb un Rafa Mir molt perillós. En el minut 16, el que ha estat a prop de marcar ha estat Rubén Dias, amb una rematada amb la cuixa que ha sortit fora, i la resposta ha estat de Rafa Mir, que ha fet treballar Ortega (20). El davanter sevillista ho ha tornat a intentar poc després, amb una rematada que no ha entrat per molt poc. Finalment, Rafa Mir ha trobat el premi i ha marcat el 0-1, amb una esplèndida rematada de cap al segon pal (31). Just abans del descans, Bono ha evitat l'empat, en un perillós centrochut de Grealish.

En el segon temps, el Manchester City ha seguit el seu, atacant a través de llargues possessions, intentant sotmetre el Sevilla amb la pilota. I en el minut 52 ha arribat l'empat, després d'una pèrdua del Sevilla a la sortida que Lewis ha finalitzat amb un tret al primer pal (52). I tot seguit ha estat molt a prop el 2-1, en una gran rematada de cap de Rubén Dias que ha parat Bono. L'equip de Pep Guardiola estava sent superior, i l'ha acabat plasmant al marcador en el minut 73, després d'una assistència preciosa de Kevin de Bruyne que Julián Álvarez ha completat amb una gran definició. El gol ha fet mal al Sevilla, que abans del final ha encaixat el tercer, en un contraatac que ha finalitzat en gol Mahrez.

PSG Juventus EFE
El PSG ha guanyat la Juventus, però estarà en el bombo dels segons / Foto: EFE

El PSG, segon pel 'goal average'

De la resta de grups que es concretaven aquest dimecres destaca el del París Saint-Germain, que ha vist com es quedava sense la primera posició malgrat guanyar la Juventus (1-2). I és que el final ha estat de bojos, amb un Benfica que, després de veure com el Maccabi Haifa empatava el 0-1 inicial, començava a marcar gols. Amb 1-5, als portuguesos només els faltava un gol més, que ha arribat en el minut 93, en un xut llunyà de Joao Mario. Amb aquest gol, el PSG i el Benfica han quedat empatats a tot, per la qual cosa la primera posició s'ha decidit pels gols marcats a domicili, amb avantatge per als lisboetes.

També han certificat la seva classificació el Chelsea, primer de grup i que ha superat al Dinamo de Zagreb a Stamford Bridge (2-1), i el Milan, que torna a uns vuitens de final de la Champions League després de golejar a San Siro el Red Bull Salzburg (4-0).