Marxar del Barça va ser possible fa uns mesos però Ousmane Dembélé va decidir renovar el seu contracte fins al 2024. Una situació curiosa perquè va costar molt trobar un punt d'entesa, ja que el Barça es va posar molt en contra d'acceptar les exigències econòmiques del futbolista francès i del seu agent. Però ara podria trair de manera definitiva Xavi Hernández i marxar del Camp Nou.

Dos pretendents per a Dembélé

Dembélé ha tingut dos grans pretendents com són el PSG i el Chelsea. I si el club parisenc ja sabem que sempre el té en el radar, tothom es pensava que el club londinenc només el volia com una opció de mercat. Tot i això, el Barça va renovar Dembélé amb una clàusula de sortida per al proper estiu de només 50 milions d'euros, cosa que reactiva l'interès del Chelsea, tal com apunta Fichajes.net.

Ousmane Dembélé celebración gol Barça Almería / Foto: EFE
Ousmane Dembélé després de marcar un gol / Foto: EFE

Dembélé tornarà a estar al centre de la diana dels grans clubs europeus i segur que el seu serial tornarà a començar d'aquí uns mesos. Ja sigui amb un segon Mundial sota el braç o sense la copa, l'extrem francès segur que sonarà per algun gran club. I tant el Chelsea com el PSG estan molt atents a la situació del jugador del Barça.

Encara que Dembélé sigui un futbolista diferent, que ja no es lesiona i que és capaç de marcar les diferències sobre la gespa, tothom coneix les ganes del seu entorn de convertir-lo en protagonista fora dels terrenys de joc. I aquest fet podria provocar més maldecaps al Barça. A més, el Chelsea podria ser el seu millor destí, ja que tindria la titularitat assegurada.

Ousmane Dembélé celebrando gol Barça Almería / Foto: EFE
Ousmane Dembélé celebrant un gol amb el Barça / Foto: EFE

Xavi Hernández vol renovar Dembélé

Encara segons la mateixa informació, veient que l'estrella francesa és la gran aposta de Xavi Hernández des que va aterrar a la banqueta culer, l'entrenador de Terrassa demana l'ampliació de contracte de Dembélé. Un fet que no és estrany, ja que és un dels futbolistes més utilitzats i és un dels intocables de Xavi.

Al Barça podria ser el millor del món en la seva posició i Xavi Hernández està intentant que Dembélé ho sigui. I li ha donat tota la seva confiança. Tot i això, ningú descarta que ara Dembélé estigui disposat a trair Xavi Hernández pel Chelsea, on segur que tindrà encara més galons.

Ousmane Dembélé Xavi Hernández Barça Inter Champions / Foto: EFE
Ousmane Dembélé i Xavi Hernández xocant les mans / Foto: EFE

Es cuina una nova tragèdia al vestidor del Barça i Xavi Hernández no ho vol permetre. Així doncs, els propers mesos tornaran a ser claus per al futur de Dembélé, que mai ha descartat un canvi d'equip, un canvi de lliga i un canvi de futbol. A més, ara se sent fort i podria forçar el Barça.