Al Barça no esperaven que Ronald Araujo rebutgés l'oferta de renovació que li havien presentat al seu representant. El club, entenent que el jugador ha fet un pas endavant important, li va posar a sobre de la taula una oferta més que correcta, amb una pujada de salari, per això ha sorprès que la resposta hagi estat negativa. Araujo entén que es mereix més, ja que està sent dels millors del Barça aquesta temporada.

Com és obvi, al club van començar a dubtar sobre el motiu real pel qual Araujo havia rebutjat l'oferta, fins a descobrir que la decisió es deu que altres clubs, sabent de les dificultats econòmiques del Barça, l'han trucat per oferir-li xifres marejadores. De moment, les relacions entre ambdues parts no estan trencades i s'han citat per continuar parlant, encara que el Barça no pensa augmentar el salari, més enllà de poder afegir altres variables o canviar la durada del contracte.

ronald araujo passi barça fcbarcelona europa press

Ronald Araujo ha rebutjat la primera oferta de renovació que li ha presentat el Barça / Europa Press

El Madrid nega voler Araujo

En un primer moment, el Barça va rebre inputs sobre que el club que era darrere d'Araujo era el Reial Madrid. Així s'assegurava des d'alguns mitjans pròxims al club blanc. A la Supercopa d'Espanya, tanmateix, Florentino Pérez li va assegurar a Joan Laporta que les informacions no eren reals i que el Reial Madrid no tenia res a veure.

De fet, no s'ha d'oblidar que a l'esmentada trobada els dos presidents van arribar a un pacte de no agressió pel qual no s'anaven a robar jugadors. El Barça renunciava a la incorporació d'Isco Alarcón, que havia arribat a trucar en persona a Xavi Hernández, i el Reial Madrid no mouria ni un dit per intentar fitxar Ousmane Dembélé, així com tampoc Ronald Araujo.

Andreas Christensen Europa Press

Andreas Christensen, jugador del Chelsea que pretén el Barça / Europa Press

El Chelsea vol fitxar Araujo

Finalment, el Barça ha descobert que entre els diferents clubs que s'han interessat per la situació d'Araujo el que més està insistint és el Chelsea. L'actual campió d'Europa, que continua sense aconseguir la renovació de Rüdiger, busca un central ràpid i expeditiu i hauria pensat en Araujo. Abramovich li hauria fet una oferta marejadora, mentre Tuchel l'hauria fet veure que a la Premier League seria una peça vital.

El Chelsea, a més, està molest amb el Barça, en entendre que el club blaugrana té part de culpa en la negativa per renovar de peces com Azpilicueta, Christensen o Rüdiger, ja que els 3 han estat vinculats a l'entitat barcelonista. Els blues, doncs, continuen insistint i acabarà sent decisió d'Araujo si prefereix seguir al Barça o canviar d'aires. Els blaugrana en cap cas no igualaran l'oferta del conjunt londinenc.

 

Imatge principal: Roman Abramovich, propietari del Chelsea / Europa Press