Al Celta de Vigo se li acumulen les males notícies. No aconsegueixen sortir de la situació en la qual es troben, i ara mateix ocupen posicions de descens a La Liga Hypermotion. Tan sols han aconseguit una victòria en les onze jornades que s'han disputat fins al moment, i aquest cap de setmana van estar molt a prop de portar-se els tres punts contra el Sevilla, però van acabar cedint un nou empat, el quart aquest curs, amb polèmica arbitral inclosa.

Rafa Benítez no aconsegueix trobar la solució als problemes, i s'ha estat discutint sobre la seva possible destitució. Tampoc no ha ajudat el baix rendiment que ha ofert el capità i l'estrella del club, Iago Aspas, que acumula una sequera preocupant, i fa molts mesos que no aconsegueix veure porteria. Per sort, la responsabilitat de marcar gols l'ha assumit Jorgen Strand Larsen, que es troba en ratxa.

Gerard Piqué Larsen Balde Barça Celta / Foto: EFE
Jorgen Strand Larsen/ Foto: EFE

Després d'un primer any d'adaptació a La Liga EA Sports, que va ser realment discret, amb quatre dianes en 32 partits, en l'actual ja pràcticament ha igualat aquestes xifres, i ja són tres les vegades que ha perforat les xarxes rivals. Als seus 23 anys, ha fet un pas al capdavant, i és la principal referència ofensiva de l'entitat gallega, generant perill constant gràcies al seu instint rematador, i a l'envergadura que el caracteritza, ja que mesura 193 centímetres.

Però això no el fa ser matusser ni lent en absolut, i té una facilitat brutal per jugar d'esquena a la porteria, i per combinar amb els seus companys. A poc a poc ha aconseguit acabar amb els dubtes que hi havia amb ell, i ha començat a amortitzar la inversió que a Balaídos van realitzar per treure'l del Groningen de la Eredivise fa poc més d'un any. No obstant això, molt aviat poden quedar-se sense l'internacional amb la selecció absoluta de Noruega.

Jorgen Strand Larsen

I és que una institució d'Itàlia ha cridat la porta de Larsen, i espera convèncer-lo perquè surti d'Espanya i provi sort en la Serie A.

L'Atalanta de Bèrgam s'interessa per la situació de Larsen

L'Atalanta de Bèrgam, que fa unes setmanes ja va pescar en el futbol espanyol, traient-lo a l'UD Almeria a una de les seves figures, El-Bilal Touré, novament té intenció de reforçar l'atac, aquesta vegada amb Larsen, pel qual pot presentar una ofensiva valorada en uns 20 milions d'euros.

Serà el futbolista del Celta el següent Rasmus Hojlund?