El futbol espanyol segueix captant talent i jugadors que poden marcar la diferència sobre la gespa. En els últims mercats de fitxatges han marxat grans jugadors, però està previst que arribin noves estrelles a la lliga espanyola. I un dels clubs més necessitats, tal com ha confirmat Rafa Benítez, és el Celta de Vigo.

El Celta necessita millorar

El club gallec no acaba de trobar el seu joc aquesta temporada. De les 9 jornades de Lliga disputades només ha pogut aconseguir 1 victòria. I ara mateix es troba en 18a posició amb només 6 punts. Per tant, en zona de descens i patint. Molt males sensacions amb el Celta.

I Rafa Benítez, l'entrenador de l'equip gallec, ja fa temps que està demanant noves peces per al seu equip. Ja en va demanar unes quantes el passat estiu, que no es van satisfer, i ara se segueixen acumulant les peticions no complertes. El Celta necessita millorar i Benítez té la clau.

Rafa Benitez / Foto: Europa Press
Rafa Benitez, en una imatge d'arxiu / Foto: Europa Press

El Celta vol un migcentre físic

L'entrenador madrileny té molt clares les possibles solucions. I una de les reclamacions és trobar un migcentre físicament superior i que pugui guanyar els duels contra els rivals. Tot i que en aquesta posició de pivot té jugadors com Fran Beltrán, Luca de la Torre, Hugo Sotelo i Carlos Dotor que poden fer servei, cap d'ells destaca per aquest perfil que demana Benítez. La idea és fitxar un migcentre físic que pugui guanyar moltes pilotes dividides al mig del camp. Renato Tapia, un altre dels integrants del Celta, sí que compleix amb aquest perfil, però no està rebent la confiança del tècnic madrileny.

És per això que el Celta segueix a la cerca d'aquest futbolista que pugui ser diferencial al mig del camp. I el nom preferit és el de Batista Mendy, per qui ja es va negociar el passat estiu però no es va concretar l'operació, tal com apunta Fichajes.net. El pivot francès de 23 anys, ex de l'Angers, és una peça clau del Trabzonspor turc. Amb 1,91 metres d'alçada és imponent i demostra la seva gran capacitat per marcar les diferències sobre la gespa. Però també agrada la seva polivalència i que pugui jugar com a interior i en les dues posicions de l'eix de la defensa.

Batista Mendy Angers
Batista Mendy jugant amb Angers / Foto: Europa Press

Rafa Benítez, molt interessat en cobrir aquesta posició, segueix contemplant altres futbolistes per actuar com a migcentre. Aster Vranckx, jugador belga de 21 anys del Wolfsburg, és una altra opció. Igual que Nemanja Maksimovic, migcentre serbi de 28 anys del Getafe. Dues alternatives, però que podrien no ser les úniques que acabin apareixent. El que sembla clar és que el Celta farà un fitxatge destacat el proper mes de gener per resoldre aquest problema.