Open Banc Sabadell 2023 Català

Carlos Alcaraz ha debutat aquest dimarts en la 70a edició del Barcelona Open Banc Sabadell amb una brillant victòria contra el portuguès Nuno Borges, que no ha pogut fer res davant del joc agressiu i precís del tennista murcià. Alcaraz tornava al torneig en el qual va iniciar la seva llegenda, ara fa un any, quan va derrotar a la final Pablo Carreño.

Llavors, Carlos Alcaraz era una jove promesa del tennis mundial. Un any després, el murcià és el número 2 del rànquing ATP, la qual cosa ha generat una enorme expectació en el Reial Club Tennis de Barcelona, amb la pista central Rafa Nadal plena a vessar en un partit de segona ronda. I el tennista murcià no ha decebut ningú, ja que ha signat un gran partit, molt solvent. De fet, l'únic negatiu és que el partit només ha durat 63 minuts, un petit tast del qual vindrà els propers dies de torneig.

Carlos Alcaraz Open Banc Sabadell 2023 Foto   Carlos Baglietto
Alcaraz, en el seu partit contra Borges / Foto: Carlos Baglietto

Alcaraz atropella Borges

Carlos Alcaraz ha començat com una piconadora. Després que Borges guanyés el seu primer servei, el murcià s'ha emportat els 5 jocs següents, per posar un espectacular 5-1 en el marcador. El número 2 del món ha cedit els dos següents jocs, amb un Borges combatiu, però ha acabat sentenciant el set en el novè joc.

I el segon set ha començat com el primer, amb Carlos Alcaraz anant per la via ràpida. En menys de 20 minuts s'ha posat 3-0, un joc precís davant del qual Borges no ha pogut fer res. El portuguès ha guanyat el quart joc, però només ha estat un miratge, ja que Alcaraz ha seguit el seu camí, sense concessions, per tancar el partit amb un incontestable 6-3 i 6-1. Carlos Alcaraz, ara estrella de panorama mundial, ha tornat a Barcelona amb la mateixa ambició del primer dia, convençut que pot convertir-se en una nova llegenda farcida d'èxits.

Carlos Alcaraz Open Banc Sabadell 2023 Foto    Carlos Baglietto
Alcaraz, gran atracció de l'Open Banc Sabadell 2023 / Foto: Carlos Baglietto

Tsitsipas entra en escena aquest dimecres

Carlos Alcaraz s'enfrontarà en la tercera ronda del torneig a Roberto Bautista, que ha superat a Bernabé Zapata en el seu partit amb un contundent 6-2, 6-2. El veterà tennista castellonenc no ha donat cap opció al valencià i serà el rival d'Alcaraz en un dels grans partits de la tercera ronda del Barcelona Open Banc Sabadell.

L'altre favorit per emportar-se l'apreciada copa, Tsitsipas, disputarà el seu partit demà, en què es veurà les cares amb l'argentí Pedro Cachín. Després de perdre les finals del 2018 i del 2021, el grec espera que a la tercera sigui la vençuda. "Guanyar en Barcelona és un dels desafiaments més importants del circuit", ha afirmat el tennista grec. "Alcaraz fa que tot sigui una miqueta més complicat del que ja és, però m'encanta que els reptes siguin difícils", ha afegit.