Des de la tornada de Carlo Ancelotti a la banqueta del Reial Madrid, Dani Carvajal no és un imprescindible al carril dret com si que ho havia estat sempre que havia estat disponible. Entre les recurrents absències per motius físics i la falta de contundència defensiva del de Leganés el tècnic italià no tanca la porta a una sortida del lateral madridista.

Ancelotti prefereix un perfil semblant a Mendy també a la banda dreta

Ancelotti veu amb bons ulls que la posició de lateral dret l'ocupi un futbolista d'un perfil semblant al del seu homòleg en el perfil esquerre, el francès Ferland Mendy. Un jugador amb més presència defensiva, amb capacitat d'arribar a l'àrea contrària donat el seu poder físic però que pugui ser clau en el replegament defensiu gràcies precisament a aquestes capacitats físiques.

Carvajal Reial Madrid Champions EuropaPress

Les lesions estan impedint de veure a Carvajal amb regularitat / Europa Press

El Madrid està patint enrere, i les lesions de Carvajal contribueixen a no trobar una línia de quatre solvent. La parella de centrals més habitual és la formada per Alaba i Militao. Per l'esquerra, Mendy és la primera opció, i l'equip es ressent en defensa quan Marcelo o el del planter Miguel Gutiérrez ocupen aquest perfil.

Mentre que en els partits que no pot jugar Carvajal, Lucas Vázquez, un extrem reconvertit, o l'etern recurs de desplaçar Nacho a la banda poden servir com a pedaços, però Ancelotti és conscient de l'exigència del Madrid, i no pot permetre's tanta rotació.

Lucas Vazquez EFE

Lucas Vázquez ha estat el més beneficiat per les baixes de Carvajal i ha jugat assíduament com a lateral / EFE

Carvajal podria sortir del Madrid després de 9 anys al primer equip

Carvajal ha estat un dels millors en la seva posició al món, amo i senyor de la seva banda al Madrid i a la selecció espanyola, però als seus 29 anys pot estar vivint la seva última temporada de blanc. Després de brillar al planter madridista, el seu pas pel Bayer Leverkusen alemany li va servir per guanyar-se la tornada a Madrid, però nou anys després el seu entrenador sondeja el mercat a la recerca del seu substitut.

No obstant això, la possibilitat de què aquesta sortida es doni a l'hivern és ínfima, així que encara queden mesos, fins que arribi el mercat estival, perquè Carvajal recuperi el nivell i convenci Ancelotti que mereix una altra oportunitat. Si no ho aconsegueix, l'última paraula, com sempre, la tindrà el president de l'entitat, i el màxim responsable també de la parcel·la futbolística, Florentino Pérez.

 

Imatge principal: Carlo Ancelotti esbossa un mig somriure durant una conferència de premsa / EFE