El vicepresident primer del Barça, Jordi Cardoner, ha presentat aquest dimecres l'acord de col·laboració entre la Fundació del club i la Gasol Foundation. Juntament amb Pau Gasol, el directiu blaugrana ha respost les preguntes dels mitjans de comunicació a la sala de premsa Ricard Maxenchs. Cardoner s'esperava preguntes sobre el conveni amb els Gasol, però l'actualitat mana i no ha pogut evitar parlar sobre els fitxatges que tindran lloc aquest estiu per reforçar el primer equip de futbol.

"Si durant el període de negociació parlem de coses sobre les que no hem de parlar, els que estem negociant podem sortir perjudicats. A tots ens agrada seguir un fitxatge, però no es pot parlar de res fins que no està tancat i ben lligat", ha assegurat el vicepresident. 

"No parlarem de jugadors que no estan al club", ha repetit quan se li ha tornat a preguntar sobre el possible retorn de Neymar i el fitxatge d'Antoine Griezmann.

En aquest sentit, fins i tot Pau Gasol s'ha hagut de mullar pel que fa al mercat blaugrana. Diverses fonts apunten que Messi ha demanat a Josep Maria Bartomeu que fitxi Neymar, un fet que el jugador dels Milwaukee Bucks també ha valorat. "Els jugadors han de fer el que creguin que és millor, però sempre amb consonància amb el club", ha sentenciat.