La possibilitat que Antoine Griezmann abandoni l'Atlètic de Madrid a final de temporada és molt real. Encara que de moment es manté plenament concentrat a l'actual campanya, no oculta que ha començat a pensar en els seus plans de futur, i l'opció de marxar a una destinació exòtica on pugui firmar un últim gran contracte li crida l'atenció. Encara està vinculat fins a 2026 amb el conjunt 'matalasser', però Enrique Cerezo li va prometre que el deixaria anar-se'n quan ho demanés.

És una mostra d'agraïment per tot el que 'El Petit Príncep' ha fet en el Civitas Metropolitano durant la seva carrera. De fet, per poder tornar fa un parell d'anys i abandonar el Barça, es va rebaixar considerablement el salari. I no va posar cap tipus de problema Diego Pablo Simeone quan va començar jugant pocs minuts el curs anterior. No se li pot recriminar res, i amb la seva implicació i el seu rendiment s'ha guanyat una altra vegada l'afecte de l'afició.

Però totes les etapes tenen un final, i el del campió del Mundial de Rússia pot arribar el mes de juny. Encara no hi ha res tancat, i poden passar moltes coses, però la realitat és que el davanter de 33 anys pensa seriosament a deixar Europa, i acceptar alguna de les ofertes que li han arribat. I és que des de l'Aràbia Saudita i els Estats Units l'estan temptant amb un sou pràcticament irrefusable. Així que 'el Cholo' ha estat notificat que aviat pot quedar-se sense la seva principal figura.

Seria una pèrdua molt sensible i dolorosa per a l'Atleti, que estaria obligat a buscar a un crac que faci oblidar Griezmann, una tasca que sembla gairebé impossible, com hem pogut comprovar amb Joao Félix. Però ja tenen un candidat al cap per ocupar el lloc de l'internacional francès, en cas que acabi acomiadant-se el proper any. Es tracta de Federico Chiesa, un futbolista que resulta del complet grat de l'entrenador argentí.

No necessita presentació, ja que tothom coneix el talent i el nivell que atresora l'estrella de la Juventus de Torí, que va intentar sortir aquest any, però no li van obrir les portes, així que tornarà a provar sort el 2024.

Chiesa, amb un preu assumible per a l'Atleti

Chiesa sembla estar totalment recuperat de la greu lesió de genoll que va patir, i aquesta temporada ha començat en plena forma, amb dos gols en les tres primeres jornades de la Serie A. L'Atleti el segueix de prop com a successor de Griezmann, i Cerezo sap que tindria un cost raonable, a causa que el pròxim estiu entrarà el seu últim any de contracte.

Per tant, esperen poder treure'l de l'Allianz Stadium per una xifra inferior als 50 milions d'euros.