El futur d'Ousmane Dembélé continua estant en debat. El que està clar és que desitja abandonar el Barça, i té decidit no renovar el seu contracte, per iniciar una nova aventura en un altre conjunt. Ha rebutjat totes les ofertes que li han fet, i ha comunicat a Xavi Hernández que se n'anirà, llevat que li paguin el que demana. I això és impossible, ja que tant ell com el seu agent han sol·licitat un autèntic dineral, que no poden permetre's pagar.

Joan Laporta està convençut que el millor per a tothom és que l'internacional francès se'n vagi, i es mou al mercat per aconseguir traspassar-li aquest mateix gener. No vol perdre'l cost zero, i espera que pugui rebre una mica a canvi, sobretot, tenint en compte que van pagar 147 milions d'euros per ell. L'última opció que sonava amb força era un intercanvi amb la Juventus de Torí, que aproparia a Álvaro Morata. I ara, es parla d'una altra possibilitat.

Perquè s'especula amb el fort interès del Manchester United per 'el Mosquit', que ja ve de lluny. En el passat, van estar en negociacions amb ell, i es van arribar a plantejar molt seriosament la seva contractació. Una possibilitat que mai no es va donar, per diversos motius, però que ara per fi es podria concretar. En el Camp Nou estan disposats a posar totes les facilitats possibles, i només demanarien a canvi els serveis d'un descart de Ralf Rangnick.

Parlem d'Anthony Martial, que està decidit a canviar d'aires com més aviat millor, i espera anar-se'n aquest hivern. Està fart de ser suplent, i creu que no l'han valorat prou. La seva importància ha anat decreixent amb el pas de les temporades, i ara mateix l'única solució que veu al seu descontentament és fer les maletes. Té ofertes, i s'ha especulat amb el seu desembarcament a les files del Newcastle United, del Sevilla o de l'AS Roma. I des del Camp Nou també el segueixen de prop.

Anthony Martial Manchester United Premier Europa Press

Anthony Martial/ Europa Press

El francès era una de les grans promeses del panorama mundial, i molts el consideraven el successor de Thierry Henry en la selecció. No obstant això, en la Premier League només ha deixat petits detalls, i s'ha caracteritzat per la seva irregularitat.

A Xavi li agrada Martial

Sembla evident que l'ex de l'Olympique de Lió i de l'AS Mònaco ha de deixar Old Trafford, i la idea d'anar al Barça li agrada molt. També és una contractació que té el vistiplau de Xavi, que valora la polivalència de l'internacional francès, que pot ocupar les tres posicions de l'atac.

Laporta està disposat a deixar anar a Dembélé perquè arribi Martial, i la resposta final la tindrà el United.

És una possibilitat molt factible.