Més que el Chelsea, sembla que ara el rival del Barça sigui millorar les sensacions d'André Gomes. Sergio Busquets no ha parlat gaire del proper rival a la Champions, i sí ha fet costat en diverses ocasions al seu company. Però per sobre de tot ha demanat que l'actitud del Camp Nou canviï. "L'afició ha d'ajudar André Gomes", ha afegit.

"Segur que està preparat perquè ho ha fet altres vegades i nosaltres l'ajudarem", ha afirmat sobre el seu company d'equip. Busquets ha seguit recolzant André Gomes i sap del què és capaç: "Per les seves qualitats està preparat, i nosaltres volem el bé de l'equip i ho hem de fer junts".

Sobre el paper de l'afició, Busquets ha defensat un canvi, "que el rum-rum no és positiu per a ningú". Sergio ha afegit que "sabíem alguna cosa, tothom ho sabia, però és personal". Dins el vestidor l'han intentat ajudar, però al final és André qui haurà de fer un pas endavant, igual que l'afició.

El Chelsea és un campió

Però parlant del proper partit del Barça, el que fins ara serà el més important de la temporada, el Chelsea, un dels capitans, Sergio Busquets, ha fet el que se li demanava. Sense alçar la veu i sense decebre, ha estat la millor solució per afrontar la prèvia del decisiu duel de Champions. El Barça juga a casa i té cert avantatge tot i l'empat de Londres.

"Estem desitjant que arribi el partit, però serà molt dur, exigent i juguem contra el campió de la Premier", ha explicat Busquets. El migcampista de Badia s'ha reafirmat en el joc del Barça per passar ronda: "Intentarem tenir la pilota, crear ocasions, tot i que no serà fàcil perquè és un equip que es planta molt bé". I tampoc s'haurà d'especular perquè el 0-0 posa en risc l'eliminatòria. Per tant, marcar un gol serà l'objectiu per no patir. Però també té molt clar com jugarà el Chelsea: "Si hagués d'apostar crec que tindran el mateix pla, però amb els minuts, depenent del resultat, faran una cosa o una altra".

Futbolistes clau als dos bàndols

I Busquets no ha tingut problemes en parlar dels futbolistes que marcaran els tempos del partit. Sobre Messi ha dit que "estarà bé i esperem que més motivat que normalment". I no concep un Barça sense l'argentí: "Ell està aquí a casa seva. Està a un gran club, un gran vestidor, uns grans futbolistes, un gran projecte, econòmicament està ben considerat, a una ciutat espectacular i trobar-ho en un altre lloc serà difícil".

Iniesta sobre el camp marca les diferències i "sabem què aporta com a capità, perquè té alguna diferent i li podem donar sempre la pilota que sabrà què fer". Dembélé jugarà o no contra el Chelsea, però Busquets té clar que "cada vegada el veig més a gust i s'adaptarà al Barça perquè és jove". I ha afegit que Dembélé "és un jugador que té qualitats que poden marcar la diferència", com Iniesta o el mateix Messi.

I del bàndol anglesa n'ha destacat una sèrie de jugadors diferencials en atac: "Hem de prestar atenció a Willian, Hazard, Pedro, Morata... al final tots són importants i hem de defensar com a equip i saber a què juguen". Molt clares les coses les té un dels puntuals del Barça. Si Busquets està bé també es tenen moltes coses guanyades i el Barça el necessita contra el Chelsea.

Res a dir de Neymar

"A mi no m'ha dit que vulgui tornar, si m'ho hagués dit tampoc ho diria. Per a mi és un tema que queda tancat". No vol saber-ne res. Busquets vol deixar-lo a banda. "Cadascú té la seva opinió, però no vull donar importància a un tema en què cap protagonista s'ha pronunciat", ha afegit. I al final sobre què farà en el seu futur només ho sap ell. "Tenim un partit molt important per desviar-nos en altres temes", ha conclòs.