La selecció veneçolana ha aconseguit un valuós empat sense gols a Salvador de Bahia que la manté viva a la Copa Amèrica i deixa en un mar de dubtes a un Brasil pobre i sense forces. A més, els brasilers es van quedar amb la mel de la victòria als llavis després que l'àrbitre i VAR els anul·lessin tres gols.

La canarinha ha decebut un cop més, com ja va fer en la primera part contra Bolívia, i amb prou feines es va acostar amb perill a la porteria de Veneçuela. Només en els minuts finals, amb més cor que cap, va estar a prop d'aconseguir els tres punts.

El Brasil de Coutinho i Arthur tampoc ha tingut la dosi de sort necessària. Els brasilers han celebrat un gol de Firmino, un altre de Gabriel Jesús i un de final de Coutinho, però l'àrbitre xilè Julio Bascuñán ha acabat anul·lant per falta prèvia el primer i gràcies a la intervenció del VAR per fora de joc els altres dos.

Arthur Melo Brasil Veneçuela EFE

EFE

Amb aquest resultat, el grup cada vegada està més disputat. El Brasil encara lidera amb quatre punts, els mateixos que té el Perú, el seu proper rival, i dos menys que Veneçuela, que es mesurarà en l'última jornada a Bolívia, cuer amb zero punts.