Gareth Bale ja està recuperat de la seva lesió, però segueix sense aparèixer a les convocatòries de Carlo Ancelotti. El gal·lès s'està convertint, de nou, en un problema per al Reial Madrid i Florentino Pérez li vol buscar una sortida com sigui. Acaba contracte el juny de 2022 i la màxima prioritat és treure algun benefici en el mercat d'hivern.

L'evolució del Newcastle

Florentino es tem el pitjor i veu com un dels fitxatges més cars de la història del Madrid podria marxar de franc. La implicació de Bale com a madridista no sempre ha estat la millor i la seva pancarta rient-se de l'entitat espanyola no va ajudar. D'altra banda, l'arribada del Fons Públic de l'Aràbia Saudita al Newcastle ha suposat un salt extraordinari per al club britànic i el president blanc ho ha vist com una oportunitat única.

Gareth Bale Real Madrid Levante EFE

Bale, contra el Llevant / EFE

En una de les primeres llistes que tenia planificades el Newcastle estava Bale, però Bin Salman ja preveu que el rendiment de l'extrem pot ser tota una incògnita. El club anglès ara té diners per invertir, però no pensa malgastar-ho en qualsevol jugador i sense pensar. Es valoraran totes les opcions i es prendrà la millor decisió i ara mateix Bale no ho és.

El Newcastle té reservats 30 milions d'euros per al Madrid, però no per Bale sinó per Toni Kroos. L'alemany és una figura que busquen i que considerarien vital per iniciar el projecte guanyador, amb l'objectiu de tornar a aconseguir títols importants. Recordem que des del 1955, els del nord d'Anglaterra no aixequen cap trofeu.

Luuk de Jong Kroos Barca Real Madrid Clasico EFE

Kroos, al Clàssic / EFE

Amb Bale ja recuperat, Ancelotti recupera un efectiu que ja s'ha estrenat aquesta temporada. L'ex del Tottenham acumula 193 minuts i va veure porteria en un únic duel. Es va lesionar el passat 11 de setembre en un entrenament amb el Madrid i després d'una aturada de seleccions.

Sense possibilitats contra l'Elx aquest dissabte, els aficionats madridistes esperen que en el partit contra el Xhakhtar de Champions ja estigui disponible i preparat per ajudar els seus companys. Si no és contra els ucraïnesos, tindrà una nova oportunitat per reaparèixer davant el Rayo Vallecano dissabte.

Gareth Bale Gales EFE

Bale, amb Gal·les / EFE

El madridisme espera que el retorn de Bale es produeixi abans d'una nova aturada per seleccions que es produirà a partir del 8 de novembre. La intenció del seleccionador gal·lès, en qualsevol cas, és convocar l'extrem i això significa que és plenament conscient de l'estat físic del jugador i que coneix quines són les seves possibilitats.

 

Imatge principal: Bale, amb el Madrid / EFE