Marco Asensio viu una situació delicada. Esperava que aquesta fos la seva temporada de consagració, i s'assentés d'una vegada com a titular al Reial Madrid. Carlo Ancelotti li va traslladar la seva confiança, i li ha demostrat, ja que li ha donat oportunitats i minuts. Però no ha acabat de fer prou mèrits per ser considerat un fix a l'onze inicial, ja que no ha estat capaç de mantenir la regularitat.

Més enllà d'alguna actuació bastant destacada, no ha pogut convèncer. Té condicions tècniques molt bones, però li falta molta capacitat de sacrifici, que és el que li critiquen. Als seus 25 anys, el seu temps s'esgota, i si continua acumulant minuts, és només pel fet que no hi ha massa competència al seu lloc. Perquè Eden Hazard i Gareth Bale estan fins i tot pitjor que ell, i Rodrygo Goes tampoc no acaba d'explotar.

Marco Asensio Reial Madrid 2 Europa Press

Marco Asensio

Però tot canviarà quan arribi Kylian Mbappé, una cosa que està prevista per al mes de juny. L'astre del Paris Saint-Germain aterrarà a cost zero, i s'espera que es faci l'amo de la banda dreta. Així que l'internacional espanyol haurà d'assumir que el seu rol passarà a ser completament secundari, o trobar una sortida. I Florentino Pérez l'ha fet saber que no és imprescindible, de manera que, en cas que arribi una oferta raonable, l'estudiaran.

Al Santiago Bernabéu creuen que ja han tingut massa paciència amb Asensio, i, per tant, té les portes obertes. En tot aquest temps, no ha estat capaç de convèncer, i ja s'han cansat d'estar esperant que, per fi, assoleixi tot el seu potencial. Entre les lesions, la seva irregularitat i molts altres factors, no ha pogut ser el futbolista que tots esperaven.

Perquè cal recordar que, al passat, molts veien en l'ex del Mallorca i de l'Espanyol a un futur candidat per a la Pilota d'Or. Malgrat que no ha pogut complir les expectatives, continua sent bastant cotitzat, i hi ha molts clubs que estarien disposats a allargar-li la mà, i a donar-li una oportunitat.

Per exemple, es deia que l'Arsenal estava molt interessat en la seva contractació, igual que la Roma, a la que entrena José Mourinho.

El Newcastle United pregunta per Asensio

Tanmateix, el conjunt que ara sembla estar liderant la carrera per emportar-se Asensio és el Newcastle United. Mohammed Bin Salmán vol fer grans fitxatges el gener, per intentar salvar els 'magkpies' del descens, ja que són penúltims a la Premier League.

I ha pensat en el '11' del Madrid, pel qual ja ha fet una primera proposta, que s'acostaria als 35 milions d'euros. Florentino Pérez intentarà aconseguir una mica més, ja que creu que pot arribar a obtenir uns 50.

Florentí Perez real madrid Europa Press

Florentino Pérez

És bastant probable que el balear marxi aviat.