El Newcastle United prepara un mercat hivernal agitat, i, sobretot, un estiu en què realitzarà diversos fitxatges 'top'. Tenen diners més que de sobres per a això, i l'única preocupació és si seran capaços d'evitar el descens de la Premier League aquesta temporada. En cas d'aconseguir-ho, Mohammed Bin Salmán podrà començar a preparar un projecte que espanta els grans d'Anglaterra. I és que, a base de talonari, promet armar un equip temible.

Ja s'ha marcat diversos objectius, i un d'ells és Marc-André ter Stegen. La primera posición que volen millorar és la porteria, i l'elegit seria el germànic, que encara és considerat un dels millors del planeta. O, fins fa poc, ho era, ja que el cert és que el seu nivell ha decaigut bastant, sobretot, per culpa de les lesions que ha tingut, i que l'han obligat a passar per la sala d'operacions. Encara i així, és un dels líders del Barça, i més, en la situació actual.

Ter Stegen Barca Gamper @FCB

Ter Stegen

Davant del Dinamo de Kíev, a l'última jornada disputada de la Champions League, va ser de nou l'heroi del seu equip, realitzant diverses parades clau, que van servir per anar-se amb la porteria imbatuda, i sumar els tres punts. Malgrat que no estigui al seu 100%, al conjunt blaugrana ningú no dubta d'ell, ja que no es pot discutir que és un consumat professional, i està totalment implicat a la causa. Per això, és un dels pocs que se salven de les crítiques.

Però el cert és que el seu traspàs tampoc no està fora de la taula. Joan Laporta també valora com es mereix l'internacional alemany, però la seva venda deixaria una gran quantitat de diners a les arques. Una cosa que necessiten per poder equilibrar els comptes, i continuar subsistint. Porters de qualitat hi ha molts, i ja tenen diversos candidats per suplir Ter Stegen, que, com ja hem dit, ja no està al seu millor nivell.

El Newcastle està disposat a pagar 55 milions d'euros

Des de St. James' Park han temptat al Barça i a l'ex del Borussia Mönchengladbach, i esperen rebre una resposta aviat. En cas que els culers es mostrin disposats a negociar, tenen preparats 55 milions d'euros. Una xifra que sembla bastant difícil de rebutjar. I fins i tot el xeic àrab pot pagar més, ja que té un pressupost il·limitat, i vol Ter Stegen sigui com sigui.

No obstant això, el més complicat serà convèncer l'arquer de 29 anys. Està completament feliç i adaptat a Barcelona, i sempre ha dit que, si deixa el Camp Nou, seria per tornar al seu país natal. No té intenció d'anar-se'n a cap altre lloc, per molts diners que li ofereixin.

El Newcastle intentarà fer que reconsideri la seva postura a base de talonari, però sembla complicat. Sobretot, veient que encara és un projecte en construcció, i ni tan sols disputarien competicions europees a la primera temporada.

príncep aràbia bin Salman efe

Mohammed Bin Salmán

Ter Stegen es mostra inflexible.