A pocs dies perquè s'inauguri el mercat hivernal, el Barça prepara la canya de pescar. I es llançaran amb a tot a buscar un davanter que pugui acabar amb els problemes de cara a porteria que han evidenciat durant els primers mesos de la temporada. La retirada de Sergio 'el Kun' Agüero ha provocat que hi hagi una necessitat extrema, i Ferran Jutglá no és una alternativa que acabi de convèncer Xavi Hernández. Almenys, per ser titular.

Va tenir una bona estrena contra l'Elx, i va marcar un gol, a més de generar perill constant, però no té el nivell ni el potencial per arribar a ser indiscutible. No el veu com una mala opció per quedar-se al primer equip, encara que el seu rol seria el de suplent, és a dir, que seria el relleu de Luuk de Jong, del qual intenten desfer-se. I, per ser l'ariet titular estan buscant algun reforç, veient que Memphis Depay tampoc no acaba de brillar. Per això, Joan Laporta s'havia fixat en Anthony Martial.

Anthony Martial Manchester United Premier Europa Press

Anthony Martial/ Europa Press

El crack del Manchester United té decidit anar-se'n a meitat de curs, en veure que no té minuts, ni entra en els plans de Ralf Rangnick. Des del Camp Nou s'estaven plantejant la seva incorporació, i era una possibilitat molt seriosa, que ha anat perdent força amb el pas de les setmanes. Els motius són purament econòmics, per culpa de la situació financera dels blaugrana, que és àmpliament coneguda per tots.

No poden pagar la quantitat que exigeixen els 'red devils' pel francès, i tampoc, el sou que percep actualment. Joan Laporta estava buscant la manera de poder contractar a l'ex d'AS Mònaco i Olympique de Lió, que estava disposat a fer un sacrifici important per poder jugar al Barça, on seria titular indiscutible. No obstant això, ara ha aparegut un nou favorit a la subhasta.

Perquè el Newcastle United té les converses molt més avançades per poder portar-se a Martial, i els diners no suposaria cap tipus de problema per a ells. Contra el poder de Mohammed Bin Salmán, cap club no pot fer res.

El Newcastle pagaria set milions d'euros per la cessió de Martial

Set milions d'euros és la quantitat que els 'magkpies' estarien disposats a pagar per Martial, i només per la seva cessió durant sis mesos. Una oferta que a Old Trafford no podrien rebutjar. L'internacional francès, per la seva part, tindria un paper molt protagonista, fins al punt de ser l'estrella de l'equip.

bin salman principe hereu arabia saudi newcastle europa press

Mohammed Bin Salmán/ Europa Press

L'acord també inclouria una opció de compra obligatòria, en cas que el Newcastle no descendís de la Premier League, valorada en més de 30 'quilos'. El Barça no ofereix, ni de lluny, les mateixes condicions.

Laporta ha assumit la derrota.