Nacho Fernández té un futur incert en el Reial Madrid. Perquè en cas que portin un central, un lateral esquerre i un lateral dret, que és el que demana Carlo Ancelotti, es quedaria sense espai a la plantilla. Això provocaria la seva sortida, i un dels conjunts que havia mostrat interès en ell era el Newcastle United. Mohammed Bin Salmán busca reforços per a la defensa, i l'internacional espanyol agradava per la seva polivalència i la seva increïble experiència.

Florentino Pérez estava disposat a negociar, i havia advertit el xeic que no posarien problemes a la seva venda. Finalitza contracte el 2023, i ara per ara, no hi ha converses per renovar aquest vincle. Abans que perdre'l gratis, prefereixen que marxi traspassat, i així puguin aconseguir una mica de diners amb la seva marxa. Concretament, la xifra que exigien era d'uns 15 milions d'euros, aproximadament. El futbolista, per la seva part, no s'ha pronunciat sobre això.

Nacho Fernandez Reial Madrid EuropaPress

Nacho Fernández/ Europa Press

Sempre ha manifestat la seva intenció de ser un 'one club man', i retirar-se en el Santiago Bernabéu, on ha desenvolupat tota la seva carrera esportiva. No obstant això, tampoc no descarta cap proposta, en especial, si és per anar-se'n a jugar en una competició tan atractiva com la Premier League. En els 'magkpies' podria tenir un rol clau, i percebre un salari superior al que té actualment. No hi ha dubte que era una oferta molt temptadora.

Però des de St. James' Park s'han oblidat de Nacho, per diverses raons. La primera, perquè ja té 32 anys, i seria pa per avui, i fam per demà. La segona, per les constants lesions que ha patit a les últimes campanyes, i que demostren que el seu millor moment de forma ja és cosa del passat. I, finalment, perquè han trobat una alternativa que sedueix molt més l'entrenador, Eddie Howe, qui ha deixat ben clares les seves preferències.

El 'pla B' en qüestió que han identificat no és cap altre que Joe Gómez, que pertany al Liverpool, i que té un paper completament residual a les ordres de Jürgen Klopp. Igual com Fernández, també té una gran experiència en l'elit, i pot jugar a totes les demarcacions defensives. La gran diferència és que només té 24 anys, i per tant, és molt més jove.

Això si, també serà més car.

Des de Anfield demanen 30 'quilos'

30 'quilos' és la xifra que demanen des de Anfield al Newcastle per deixar de marxar a l'internacional anglès. Una quantitat que Bin Salmán sembla disposat a pagar, per tancar la seva contractació l'abans possible.

Gómez ha passat de ser intocable per a Klopp, formant una gran dupla amb Virgil Van Dijk, a ser l'última opció, per darrere de Joel Matip i d'Ibrahima Konaté.

Per això, vol deixar el Liverpool.