Dani Ceballos no seguirà en el Reial Madrid la temporada que ve. El migcampista andalús suma un altre any més sense protagonisme en el Santiago Bernabéu, una nova promesa incomplerta de Carlo Ancelotti. Després de 2 estius en què Ceballos va acceptar quedar-se en el Reial Madrid, el jugador ha dit prou. Amb 27 anys, l'andalús vol jugar, sentir-se important, i ja ha assimilat que això no serà possible en el Reial Madrid, que continua acumulant jugadors en la seva posició, com Arda Güler.

Pel seu costat, el Reial Madrid també està interessat a traspassar Dani Ceballos, que no entra en els plans d'Ancelotti, després que l'italià hagi comprovat que el jugador ha baixat el seu rendiment, a més de tenir moltes peces per ocupar la seva posició.

Dani Ceballos seriós sent suplent amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press - Irina R. Hipolito
Dani Ceballos, suplent en un partit del Reial Madrid / Foto: Europa Press - Irina R. Hipolito

El Newscastle sospira per Dani Ceballos

A Dani Ceballos li faria il·lusió tornar al Betis, encara que el fitxatge és impossible, ja que l'economia del conjunt verd-i-blanc no permet dur a terme l'operació. I l'opció que cada vegada està guanyant més pes és el fitxatge de Dani Ceballos pel Newcastle, que a poc a poc, amb capital saudita, continua construint un projecte guanyador. Dani Ceballos té un bon cartell a Anglaterra, ja que va deixar bones sensacions en la seva cessió a l'Arsenal, i el Newcastle es vol assegurar el fitxatge, conscient que amb el pas del temps sorgiran més ofertes per Ceballos, posant en risc l'operació.

El Reial Madrid demana entre 15 i 20 milions d'euros per Ceballos, encara que el Newcastle, tal com afirmen a Anglaterra, ofereix una quantitat fixa de 10 milions d'euros, als quals se'n podrien afegir uns de variables. El Reial Madrid no té pressa i la idea és que Ceballos acumuli minuts en el tram final de la Lliga si l'equip blanc aconsegueix tancar matemàticament el títol.

Carlo Ancelotti cridant Reial Madrid / Foto: EFE
Carlo Ancelotti, donant instruccions als seus jugadors / Foto: EFE

S'esfuma el somni de l'Eurocopa d'Alemanya

Un dels grans objectius de Dani Ceballos per a aquesta temporada era disputar l'Eurocopa d'Alemanya. Va començar el curs sent titular en el Reial Madrid, la qual cosa li va valer la convocatòria de Luis de la Fuente, un entrenador amb qui va ser indiscutible en la sub 21. L'andalús el tenia tot per anar al torneig que acull Alemanya, però tot es va torçar a mesura que passaven les jornades, en les quals va passar a ocupar un lloc a la banqueta, veient com Ancelotti ho ignorava, malgrat la lesió d'Arda Güler.

Aquesta temporada acumula només 541 minuts en totes les competicions, a què s'afegeix que Ancelotti només li ha donat la titularitat en 4 ocasions. Queda clar que Ceballos no entra en els plans de l'italià, que la temporada que ve seguirà en el Santiago Bernabéu. La seva sortida del club blanc va guanyant força, i Mohamed Bin Salman ho espera amb els braços oberts.