El Newcastle United afrontava un partit vital davant del Norwich City, ja que tenia una oportunitat irrepetible d'inaugurar el seu caseller de victòries. Sorprenentment, no havien aconseguit guanyar ni un sol partit de les 13 jornades de la Premier League disputades. I tampoc no ho van aconseguir a la 14, encara que juguessin contra els penúltims de la taula. No van passar de l'un a un, i només sumen set punts, tots, obtinguts gràcies als empats.

Mohammed Bin Salmán sap que, per poder fitxar jugadors de primer nivell, necessita mantenir-se a l'elit, i un descens provocaria que el seu projecte patís un seriós contratemps. Però el nivell de la plantilla és molt baix, i per això, té decidit fer diversos fitxatges al gener. Té diversos noms a l'agenda, i un dels 'cops' que pretén assestar al mercat és la contractació de Marco Asensio.

Marco Asensio Reial Madrid Europa Press

Marco Asensio/ Europa Press

Estan molt interessats en l'arribada del crack del Reial Madrid, i volen que sigui un dels líders de l'equip. Però pensaven que anava a ser complicat convèncer Florentino Pérez perquè deixi sortir a un futbolista que, fins fa poc temps, era considerat com una de les grans promeses del futbol mundial. Tenia unes qualitats superbes, a les quals les lesions i la irregularitat no han permès veure.

Encara i així, aquesta campanya està sent molt important per a Carlo Ancelotti, i sembla haver-se consolidat com a titular, jugant a la banda dreta, i completant el trident que formen Karim Benzema i Vinicius Junior. No obstant, això no ha fet que al Santiago Bernabéu el considerin imprescindible, i estudiaran totes les propostes que arribin per ell, sempre que rebin una oferta adequada.

Carlo Ancelotti Reial Madrid EFE

Carlo Ancelotti/ EFE

Bin Salmán ha quedat sorprès davant de la predisposició del quadre blanc a deixar marxar a l'internacional espanyol, i té pensat llançar-se a buscar la seva contractació al mercat hivernal. A Anglaterra asseguren que tenen preparats 20 milions d'euros, que és la meitat del que demanaran al Madrid per Asensio.

Per sort, els diners no són un problema per al Newcastle, que sembla que podrà tancar l'acord amb Florentino Pérez de manera ràpida.

Convèncer Asensio, la tasca més complicada

Ancelotti tampoc no s'oposarà a la sortida de l'ex de Mallorca i Espanyol, però la tasca més complicada serà convèncer el crack de 25 anys. Perquè sempre ha manifestat el seu desig de triomfar al Madrid, on ja ha guanyat molts títols, però sempre tenint un rol secundari.

Amb l'arribada de Kylian Mbappé, Asensio haurà d'assumir que serà suplent habitual, i aquest és l'argument que utilitzaran els 'magkpies', ja que no només li prometen ser indiscutible, si no que li asseguren ser una de les pedres angulars del projecte.

I, per descomptat, també el tempten amb un salari increïble, molt superior al que té actualment.