Dusan Vlahovic és un dels davanters més cotitzats de tot el continent. No és per a menys, doncs les seves actuacions a les files de la Fiorentina venen sent espectaculars, i les seves xifres són increïbles. 10 gols i dues assistències acumula en 14 partits, uns números que recolzen el que es va veure el curs anterior, en el qual es va donar a conèixer. Perquè va acabar amb 21 dianes, només a la Serie A, i aquest any va camí a superar aquest registre.

A l'estiu, ja han anunciat que se n'anirà a un altre equip. Està preparat per al següent desafiament, i es deia que la Juventus de Torí, el Reial Madrid o l'Atlètic de Madrid estaven summament interessats. També el Borussia Dortmund, que ha pensat en ell com a substitut d'Erling Braut Haaland. I a la subhasta incloïen al Barça, que necessita un ariet de manera urgent.

Vlahovic celebracion gol fiorentina EFE

Dusan Vlahovic

Joan Laporta considerava el serbi com una de les opcions més atractives, i ja havia parlat amb Xavi Hernández, per intentar el seu possible fitxatge. I el de Terrassa, com era d'esperar, havia donat l'OK. L'únic problema és el dineral que demanarien els italians, ja que es diu que no es conformaran amb menys de 80 milions d'euros. Una xifra molt elevada, sobretot, valorant el fet que queda lliure en 2023.

Al Camp Nou esperaven amb paciència, i confiaven a poder emportar-se Vlahovic al juny, havent de pagar molts menys diners dels quals s'especulava. Però l'aparició del Newcastle United ha trastocat els plans, ja que Mohammed Bin Salmán està disposat a pagar aquests 80 'quilos', i el mes de gener. No només això, si no que també oferiria un sou gairebé irrefusable al crack de només 21 anys.

Així que les opcions del Barça s'han vist reduïdes considerablement. A menys que hi hagi una sorpresa majúscula, l'ex del Partizán de Belgrad se n'anirà a la Premier League.

Laporta té fe en fitxar Vlahovic

No obstant això, Laporta no es dona per vençut, i creu que hi ha possibilitats d'emportar-se Vlahovic. Aquestes passen perquè els 'magkpies' segueixin amb la seva actual ratxa, ja que són últims a la Premier League, i encara no han estat capaços de guanyar ni un sol partit. Si no milloren ràpidament, costa creure que alguna estrella vagi a voler anar-se'n a St. James' Park a meitat de temporada, ja que ja estarien pràcticament descendits.

Joan Laporta Assemblea Barca octubre 2021 EFE

Joan Laporta

I el golejador de la Fiorentina, que té ofertes de clubs que juguen la Champions League, no se n'anirà a un club que no estigui a l'elit.

El Barça s'aferra a això.