Un solitari gol de Carvajal li ha donat els tres punts al Reial Madrid al camp del Betis (0-1) en un partit igualat que ha decidit la incapacitat ofensiva dels locals i l'efectivitat dels madridistes en una jugada de molta qualitat que ha valgut una victòria.

Els dos equips, amb novetats a l'equip titular

Ambdós equips han introduït variants respecte els onzes de la passada jornada. Pellegrini ha deixat a la banqueta del Betis Borja Iglesias i Edgar González, i han ocupat el seu lloc el nouvingut Pezzella, en la seva segona etapa de verd-i-blanc, i el català Aitor Ruibal.

Vinicius Betis Real Madrid EFE

Vinícius ha començat com a titular després de les bones actuacions des de la banqueta / EFE

El Madrid ha canviat els dos laterals, amb l'entrada del recuperat Carvajal i del jove Miguel, i amb la novetat també de Vinícius, que en els primers dos partits havia començat com a suplent i havia acabat veient porteria, i Ancelotti l'ha premiat amb un lloc a l'equip titular.

I en els primers minuts el brasiler ha demostrat que mereixia jugar d'inici. De les seves botes ha nascut la ocasió més clara de la primera meitat. El brasiler ha guanyat la línia de fons i la seva centrada enrere ha acabat en una posició molt favorable per a Benzema, que, amb tot a plaer, ha definit fora. On sí que ha hagut d'intervenir Rui Silva ha estat per aturar, en dos temps, una forta volea de Militao amb l'esquerra.

El Betis millora abans del descans

El Madrid dominava la possessió, però el Betis ha avisat amb una fuetada de Fekir en una falta molt llunyana, que no ha sorprés per molt poc a Courtois. El partit ha perdut ritme i un clar dominador del joc, i el Betis ho ha aprofitat per guanyar terreny.

betis real madrid ancelotti efe

El partit s'ha embrutat abans del descans / EFE

Canales i Fekir ho han intentat amb jugades individuals sense massa èxit. El tram final de la primera part no ha tingut ocasions ni gols, però hi ha hagut un reguitzell de targetes que ha embrutat el partit abans de passar per l'entretemps.

La segona part ha començat amb un Madrid molt superior. Rui Silva ha tret una mà espectacular tot i que Benzema estava en fora de joc, i un minut més tard, Benzema sí que ha trobat porteria però també estava massa avançat. El Betis ha sortit viu però s'ha pegat un tret al peu.

El Betis perdona; el Madrid, no

En una ocasió claríssima, amb Juanmi i Ruibal només contra Miguel Gutiérrez, el primer ha estat massa generós i ha regalat la pilota al lateral madridista enlloc de xutar, quan només tenia davant seu a Courtois. I en el contraatac posterior, el gol. Combinació entre Vinícius i Benzema, el francès veu l'arribada de Carvajal i el lateral ha etzibat una volea directa a la xarxa que posava el 0-1 al minut 61.

CARVAJAL CELEBRA GOL BETIS MADRID EFE

Carvajal celebra el seu gol / EFE

El Betis ha reaccionat bé al cop i ha gaudit d'un parell de bones arribades, i Pellegrini ho ha aprofitat per moure també la banqueta per donar entrada a Tello i Camarasa. Pocs minuts abans també havia fet el mateix Ancelotti, introduint al partit a Lucas i Asensio.

Al Betis li ha faltat l'última decisió

El Betis ha obligat el Madrid a anar endarrerint les línies a base d'acumular efectius i arriscar una mica més, però semblava que sempre li faltava la penúltima passada, el penúltim control o la definició davant Courtois. Els sevillans arribaven però sempre decidien malament. La parròquia bètica confiava en què en alguna jugada això canviaria i podrien acabar empatant, però no ha sigut així.

isco juanmi betis madrid europa press

Juanmi s'ha equivocat en la jugada anterior al gol del Madrid / Europa Press

A mesura que anaven esgotant-se els sis minuts d'afegit el Betis anava desesperant-se i perdent les forces, i el Madrid n'ha tingut prou amb acabar el partit ordenats al darrere i amb una aturada final de Courtois a Montoya per acabar guanyant el partit i marxar a l'aturada internacional amb 7 punts de 9 possibles.

Imatge principal: Dani Carvajal celebra el seu gol, que ha donat la victòria als madridistes / EFE