Karim Benzema és la gran estrella del Reial Madrid, i s'ha convertit en el líder de la plantilla. Malgrat que sigui Marcelo Vieira el capità, és el francès el que sol portar el braçalet, a causa que el '12' no sol ser sobre el terreny de joc. I en realitat, és el davanter que ajuda a Carlo Ancelotti a prendre les decisions, com per exemple, a l'hora de fer les alineacions. Això es deu, també, a la gran relació personal que tenen, i que no és cap sorpresa, ja que en la seva primera etapa ja van demostrar tenir una gran confiança.

I si una cosa ha demostrat l'ex de l'Olympique de Lió al llarg de la seva carrera, és que no té problemes a l'hora de parlar clar. No es mossega la llengua, i no li importa donar noms propis ni assenyalar culpables. Així es va poder veure la temporada anterior, en la qual va ser vist parlant amb Ferland Mendy, i criticant amb duresa Vinicius Junior, quan encara no era el jugador de talla mundial que és avui dia. Ara, l'únic que li dedica són bones paraules.

Al contrari que a Eden Hazard. El belga ha tingut l'oportunitat de ser titular en els últims compromisos, gràcies a les baixes de Marco Asensio i de Rodrygo Goes. Però, lluny d'aprofitar les seves titularitats, ha tornat a demostrar que no està en un bon moment. De fet, no se li recorda en un estat de forma tan dolent, ni si més no, a les seves dues primeres campanyes al Santiago Bernabéu. Les lesions no el deixaven tenir continuïtat, però almenys, quan jugava, deixava algun detall interessant.

Ara, ja ni tan sols intervé. Sembla un futbolista gairebé retirat, i això que encara té 30 anys, l'edat en la qual s'assoleix la maduresa professional. L'afició ha perdut la paciència amb ell, igual que Florentino Pérez, que espera traspassar-li com més aviat millor, encara que sap perfectament que recuperar els 160 milions d'euros que va pagar per ell és una cosa impossible. Un altre que ha posat la sentència al '7' és Benzema, que no vol jugar més al seu costat.

eden hazard unai nuñez athletic club real madrid efe

Eden Hazard/ EFE

Va acabar molt enfadat pel seu egoisme, i no s'entenen ni combinen bé sobre el terreny de joc. El cert és que no aporta res, i prefereix jugar amb altres cracs, de menor qualitat, però que almenys s'esforcen al màxim, com Lucas Vázquez.

Ancelotti haurà de decidir amb Hazard

Les paraules de Benzema no han passat desapercebudes per a Ancelotti, que haurà de decidir vol què fer. Si depengués d'ell, no posaria mai més Hazard, en el qual no confia.

El problema és que des de la presidència l'obliguen a donar-li minuts, per intentar que es revaloritzi, i aconsegueixi cridar l'atenció d'algun equip.

Encara que de moment, no ho està aconseguint.