Karim Benzema ha decidit no seguir en el Reial Madrid, i marxarà després de 14 anys de forma ininterrompuda en el club. Aprofitant que el seu vincle expira el 30 de juny, deixarà la capital d'Espanya per iniciar una nova aventura en un altre continent, i firmarà el que probablement serà el seu últim contracte abans de retirar-se, a causa que ja té una edat molt avançada, i complirà 36 anys el mes de desembre. La seva destinació es trobarà a l'Aràbia Saudita.

Allà, l'Al-Ittihad li fa una proposta econòmica irrefusable, amb un document de treball vàlid per a les pròximes dues temporades, amb un salari de 200 milions d'euros. Florentino Pérez no ha pogut fer res per convèncer-lo, i ja ha començat la recerca d'un substitut de garanties que pugui fer oblidar la figura de l'ex de l'Olympique de Lió, una tasca que serà molt complicada, tractant-se d'una llegenda amb totes les lletres.

Però l'internacional gal no marxarà només del Santiago Bernabéu. Com és evident, no vol anar-se'n a un país tan llunyà sense la companyia d'algú de la seva confiança, i per això ha demanat a un dels fisioterapeutes de l'equip que se'n vagi amb ell. Passaria a treballar al seu nou equip, i percebria un sou molt superior al que té actualment per formar part del cos tècnic liderat per Carlo Ancelotti. I ha donat una resposta positiva a la proposta.

Una altra 'traïció' més per al Madrid. I és que la idea que tenia el president era la de mantenir Benzema fins a 2024, moment en el qual havia pensat a portar un nou davanter centre que s'encarregués de 'jubilar-lo', com Erling Braut Haaland, sense oblidar-se d'Endrick, que aterrarà en aquell mateix estiu. No obstant això, tot s'ha precipitat, i haurà d'avançar la recerca d'un crac que assumeixi la responsabilitat de convertir-se en la referència ofensiva.

El partit contra el Athletic Club de Bilbao servirà per acomiadar-se del capità, que podrà presumir de ser un dels màxims realitzadors en la història del conjunt dirigit actualment per 'Carletto'.

Benzema iguala Marcelo com el futbolista amb més títols al Madrid

A més, Benzema ha igualat el rècord de Marcelo Vieira, i s'ha convertit en el futbolista que ha celebrat més títols amb l'elàstica del Madrid. Per ser més concrets, són 25 els trofeus que ha conquerit Karim, després d'aixecar la Supercopa d'Europa, el Mundial de Clubs, i finalment, la Copa del Rei durant els últims mesos.

I sense oblidar que va guanyar la Pilota d'Or de 2022.