El Reial Madrid està en plena situació de caos. I gran part d’aquestes sensacions són culpa de Karim Benzema i de la bomba que ha fet esclatar en els últims dies sobre el seu futur. El davanter francès, de 35 anys, cada vegada té més clar que ha d’abandonar la casa blanca i donar pas a les noves generacions. I té la idea de marxar del Reial Madrid.

Tothom està pendent de Benzema

Benzema acaba contracte al final d’aquesta temporada i no hi ha hagut renovació de manera oficial. Sí que es va parlar que se li estendria el contracte aplicant una clàusula d’una renovació automàtica, però encara no s’ha fet efectiva. I aquesta situació d’incertesa està fent molt mal al club blanc.

Karim Benzema cojo tras anotar un gol con el Real Madrid / Foto: EFE
Karim Benzema celebrant un gol amb el Reial Madrid / Foto: EFE

El cas és que Benzema vol provar nous reptes i també es deixa seduir pels diners de l’Aràbia Saudita. Una milionada és el que li ofereixen i sembla que és pràcticament irrebutjable. Per això han aparegut molts dubtes al seu cap en les últimes setmanes.

Però també és cert que ha de ser ell qui prengui la decisió definitiva. Benzema ha de valorar si continuar una temporada més al primer nivell o decantar-se per ja afrontar el final de la seva carrera esportiva en un país exòtic i en una lliga d’inferior nivell o quedar-se al Reial Madrid i buscar un final rodó.

Benzema Manchester City EFE
Karim Benzema, després de fallar una ocasió / Foto: EFE

Benzema ha parlat amb Mendy

En aquest sentit, Benzema ha de fer una aposta. I, de moment, aquesta aposta sembla que és canviar de destí. En aquesta línia han anat les converses amb el Reial Madrid i també dins del vestidor blanc. El Reial Madrid ha estat el gran club de la seva vida, però ja està arribant el moment de fer un pas al costat.

Tal com informa Defensa Cental, Benzema ja hauria comunicat la seva decisió de marxar a Ferland Mendy, també francès i gran amic dins del vestidor merengue. L’oferta és “irrebutjable, germà”, li hauria dit Benzema a Mendy. Una clara declaració d'intencions i un tren que no pot deixar escapar. Segurament sí que la temporada vinent tindria més opcions, però Benzema vol viure el moment. A més, a l'Aràbia Saudita es podria retrobar amb Cristiano Ronaldo i qui sap si amb algun altre gran futbolista de primer nivell que acabarà firmant per algun club de la lliga saudita.

Karim Benzema y Mendy en un entrenamiento con el Real Madrid / Foto: EFE
Karim Benzema i Ferland Mendy entrenant amb el Reial Madrid / Foto: EFE

Per tant, això significa que la seva marxa del Reial Madrid no està feta, però sí cada vegada més a prop. Si aquest diumenge es juga l’últim partit oficial de la temporada, tot fa indiciar que la comunicació oficial no es farà esperar. Des de l’Aràbia Saudita no poden esperar eternament i Benzema s’haurà de posicionar. El Reial Madrid també ho necessita saber per si ha de buscar alternatives per a la davantera aquest estiu. I Florentino Pérez tampoc pot esperar més.