El Sevilla ha guanyat el Manchester United amb un doblet de Wissam Ben Yedder i, després de l'empat a res de l'anada, ha aconseguit una classificació històrica a Old Trafford (1-2). Els quarts de final de la Champions League ja esperen els andalusos, cosa que ha suposat un cop molt dur per a l'equip de José Mourinho.

Després de no trobar cap gol en una primera part molt disputada, els sevillistes han ofert una gran imatge i han dominat en moltes fases a un United poc incisiu, fins que ha arribat l'entrada de Ben Yedder. Al minut 72 ha entrat al terreny de joc el davanter del Sevilla i amb dos minuts n'ha tingut suficient per fer un gol, cosa que no s'havia vist en els 163 primers minuts de l'eliminatòria. I quatre minuts després ha sentenciat el mateix Ben Yedder amb un gol de cap en el que ha fet falta l'ús de la tecnologia per determinar el gol.

A partir d'aquí, els anglesos s'han bolcat sobre la porteria de Sergio Rico i han marcat a sis per arribar al final del partit. El gol de Lukaku ha estat insuficient i al Manchester United ara només li queda la Copa.