Jude Bellingham serà un dels grans noms del pròxim mercat de fitxatges d'estiu. El jove migcampista anglès, de tan sols 19 anys, sembla que sortirà del Borussia Dortmund en finalitzar aquesta temporada, ja que hi ha diversos equips grans que fa temps que el segueixen. Un d'ells és el Reial Madrid, que pensant en un recanvi a llarg termini per a Luka Modric i Toni Kroos estan convençuts que Bellingham és el migcampista del futur.

Al Reial Madrid li tocarà competir amb el Liverpool per Bellingham

Però, com és lògic, si el Reial Madrid intenta fitxar-lo, sap que no tindrà un camí de roses, ja que la competència serà ferotge. Encara que quedi més de mig any perquè es posin a negociar per ell, al Santiago Bernabéu són conscients que el Liverpool també el té en el punt de mira. L'equip que dirigeix Jürgen Klopp mai ha amagat que va voler fer una inversió per un migcampista l'estiu passat, però se li van escapar les dues opcions que tenia.

Jude Bellingham entrenament Anglaterra / Foto: Europapress
Jude Bellingham, entrenant amb la selecció anglesa en la concentració abans del Mundial / Foto: Europa Press

Una d'elles era el mateix Bellingham, ja que el seu club va aconseguir retenir-lo, i la segona era Aurélien Tchouaméni, que va preferir la proposta del Reial Madrid. Segons el publicat a Anglaterra des de fa setmanes, el conjunt red ja prepara una primera oferta de 100 milions d'euros que s'intueix insuficient per treure Bellingham d'Alemanya. A més, té contracte fins a 2025 per la qual cosa, encara que el seu club admet que serà complicat retenir-lo, si no s'arriba a un acord econòmic, tampoc no es pot descartar que segueixi un any més a la Bundesliga.

El jugador més valuós de tot el Mundial de Qatar

El Reial Madrid no sembla disposat a encarir l'operació i, si es tracta d'un tema econòmic, sembla complicat que Florentino se l'emporti abans que els anglesos. I és que, aquests 100 milions de sortida poden ser pocs, i el Borussia Dortmund té arguments per demanar més. Primer, està el Mundial, on hauria de ser clau per als Three Lions i podria revaloritzarse més, però fins i tot abans de la Copa del Món ja hi ha hagut una notícia que fa que augmenti el seu valor.

Jürgen Klopp Liverpool / Foto: EFE
Jürgen Klopp també vol Bellingham per al seu Liverpool / Foto: EFE

I és que segons l'últim informe del Centre Internacional d'Estudis Esportius (CIES), Bellingham és el futbolista més valuós de tot el Mundial. Atenent al seu nivell actual i projecció en el futur, l'observatori futbolístic el taxa en 202 milions d'euros, liderant el rànquing, per exemple, per davant de Vinícius, que en valdria 201 i de Mbappé, que tancaria el podi amb un valor de 185 milions d'euros