Després de fer-se pública la xifra de 20.731 firmes recaptades pels impulsors de la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu, sembla que l'encara president del Barça té clar quin serà el seu primer moviment, cap. Segons ha explicat Catalunya Ràdio, Bartomeu ha consultat la seva junta directiva i després de fer-ho han decidit que no era moment de dimitir.

Així, Bartomeu s'aferra a la cadira i prefereix veure quins són els següents passos de la moció de censura. Com no sembla disposat a dimitir, el recompte de firmes per part de la mesa del vot de censura serà el primer que calgui fer, i un cop s'oficialitzi que s'han superat les 16.521 firmes que es necessitaven, es procedirà a la convocatòria d'un referèndum.

Representants moció censura amb les firmes a Can Barça / Sergi AlcàzarEls impulsors de la moció celebren les firmes aconseguides. / Sergi Alcàzar.

Aquest es celebrarà en un termini no inferior als 10 dies ni superior als 20. És a dir, la votació s'hauria de celebrar com a molt tard el 13 de novembre. Si finalment Bartomeu dimitís, la junta gestora convocaria eleccions, però com no sembla disposat a fer-ho, l'engranatge de la moció de censura seguirà funcionant.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat