La defunció d'Agustí Montal ha sacsejat el barcelonisme. El llegat de l'expresident del Barça cobra molta transcendència amb el fitxatge de Johan Cruyff com a jugador i la inauguració d'espais rellevants com el Palau Blaugrana, fets que han provocat que la seva figura tingui considerable rellevància al llarg de la història del club.

L'entitat blaugrana ha emès un comunicat en el qual ha expressat "el seu dolor per la mort d'Agustí Montal i Costa" i ha transmès "el seu més sentit condol a la seva família, amb qui comparteix aquests moments de dolor, juntament amb els socis, aficionats del Club i el món del futbol".

De la mateixa manera que Bartomeu, altres candidats a la presidència del Barça també han reaccionat a la xarxa.

El compte oficial de Johan Cruyff a Twitter també ha publicat una imatge de l'expresident Montal, en la qual es pot observar el moment en què el jugador va firmar el seu contracte amb el Barça.

Les diferents seccions del club, com el primer equip i la filial del Futbol o del Bàsquet, s'han afegit a les mostres de condol amb un emotiu minut de silenci abans d'iniciar els respectius entrenaments d'aquest dimecres.