Passen les jornades i el Barça femení encara guanya més números per repetir títol a la Primera Iberdrola. El conjunt blaugrana aquesta vegada s'ha imposat a l'Estadi Johan Cruyff per un contundent 9-0 al Santa Teresa amb una exhibició golejadora de Jenni Hermoso i de Lieke Martens.

8 gols en 45 minuts

Al quart d'hora de partit el Barça ja s'imposava per 3-0. Poc després de la mitja hora el resultat ja era de 8-0. I al descans, 8-0. Domini absolut i letals en atac les futbolistes blaugrana. Sobretot gràcies a les 4 dianes d'Hermoso i del hat-trick de la neerlandesa Martens. Un gol de Mariona Caldentey ha ampliat la golejada d'escàndol just abans del final de la primera part.

Un partit que les jugadores de Lluís Cortés han controlat de principi a final, amb el domini absolut de la pilota i empetitint l'equip extremeny, que gairebé no ha creat jugades ni ha generat ocasions de gol.

A la segona meitat, tot i que el ritme ha baixat i els dos equips han fet diversos canvis sabent que el partit ja estava sentenciat, les blaugrana han seguit amb la tònica. Oshoala, que havia entrat al descans, ha fet el novè gol al minut 81. El Barça no ha ampliat més la golejada, encara que les 37 rematades que ha fet podrien haver deixat un marcador molt més gran.

Pensant en la Champions

El partit, a banda per confirmar el ple de victòries de les blaugrana en els 7 partits disputats aquesta temporada a la Primera Iberdrola, ha servit perquè Hermoso es converteixi en la màxima golejadora històrica del club. I també amb el debut en aquest curs d'Andrea Falcón després d'una lesió de llarga durada.

El Barça ara tindrà un important repte dimecres de la setmana vinent contra el PSV en el partit d'anada dels setzens de final de la Women's Champions League.

Imatge principal: Les jugadores del Barça celebrant un dels gols contra el Santa Teresa / FC Barcelona