El Barça estudia prendre mesures contra el racisme. Aquest dimecres, diversos usuaris de les xarxes socials van detectar un atac racista surrealista i injustificable a la crònica del Barça-Ferencváros del diari ABC. A l'escrit en qüestió, el periodista, el sempre polèmic Salvador Sostres, comparava Ansu Fati amb una gasela, primer, i amb un "manter jove i negre que de cop veus corrent pel Passeig de Gràcia", després. 

Així, la SER va assegurar aquest dimecres que el club blaugrana tenia l'intenció de denunciar Sostres per racisme. Segons ha pogut confirmat ElNacional.cat de fonts del club, però, el fet que el periodista hagi demanat disculpes als ofesos (no a Ansu) a través del seu mitjà podria canviar les coses. Els serveis jurídics, ara per ara, estan estudiant les seves opcions.

Aquest és el fragment de la crònica que ha despertat l'ira del barcelonisme.

ABC crònica Barça Ferencváros

Ansu –que recordem, és menor d'edat– encara no ha dit la seva, però qui sí que ha denunciat públicament el racisme de Sostres ha estat un dels companys de l'extrem, Antoine Griezmann. En una piulada a Twitter, el davanter francès apunta que Ansu Fati "és un noi excepcional que mereix respecte com qualsevol ésser humà". "No al racisme i no a la mala educació", afegeix.

Gran detall del '7' blaugrana. Per ara, cap dels capitans de la plantilla ha mogut fitxa.