El Barça femení ha donat la benvinguda al Tacón, equip que es convertirà en el Reial Madrid el curs vinent, amb una golejada històrica (9-1). En el primer partit de la Primera Iberdrola, i també en el primer disputat a l'Estadi Johan Cruyff, les blaugrana no han tingut pietat d'un rival ascendit que no ha pogut aturar de cap manera el vendaval provocat per jugadores com Alexia Putellas, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey o Jennifer Hermoso.

La primera futbolista en veure porteria -i, conseqüentment, en estrenar el marcador del Johan Cruyff- ha estat Alexia, que ha aprofitat una mala sortida de pilota del Tacón en el minut 8 per batre Yohana. 20 minuts després, la catalana Aitana ha ampliat l'avantatge després de quedar-se sola davant la portera rival.

La tercera diana no ha tardat en arribar. En el minut 38, Lucía Suárez ha marcat a la seva pròpia porteria i, 6 minuts després, Caldentey ha sentenciat el duel abans del descans amb el quart gol.

Aroma de clàssic

Les ganes d'estrenar el Johan Cruyff per la porta gran i el fet que el Tacón sigui el futur Reial Madrid ha provocat que el Barça no es relaxés. A la segona part, i davant de 5.413 espectadors, l'equip de Cortés ha arribat a la porteria contraria sense oposició.

Jéssica Martínez ha signat el 4-1 en el 54, però a partir d'aquest moment Aitana i les debutants Jennifer Hermoso i Carloine Hansen han pres la iniciativa. La davantera catalana ha marcat el 5-1 en el 60, mentre que la noruega ha signat el sisè en el 70.

El passeig de les jugadores blaugrana començava a ser més que dolorós pel Tacón, però aleshores Hermoso ha volgut demostrar perquè és una de les millors jugadores del món i ha signat un hat-trick amb gols en els minuts 72, 76 i 91.

Carta de presentació de l'espanyola i també de Hansen, que ha convençut amb el seu talent el públic del Johan Cruyff. Missatge del Barça a l'etern rival a la Primera Iberdrola, l'Atlètic de Madrid: si volen revalidar el títol, aquest curs hauran de competir contra un equip molt més preparat. El Tacón, futur Reial Madrid, ara per ara no és rival.