El Barça s’ha emportat els tres punts al Johan Cruyff després de guanyar el Sevilla, amb gols d'Alexia, Oshoala i Patri Guijarro (3-0). Les jugadores de Luis Cortés han sabut sobreposar-se al conjunt andalús, situat a la part mitjana de la taula, però acostumat a donar guerra en els partits importants de la Primera Iberdrola.

L’11 blaugrana presentava grans canvis a causa de les lesions d’alguna de les seves jugadores titulars. Aquests canvis, tanmateix, no han afectat el conjunt blaugrana, que ha sabut deixar enrere el plantejament defensiu inicial imposat per l’equip sevillà. Les jugadores de Cristian Toro han sigut capaces de frenar el perill culer en la primera part i han posat les coses difícils, però la segona part ha estat una altra història.

La llauna l’ha obert Alexia Putellas a l’inici del segon temps amb un gol de penal. Aquesta diana ha creat una bretxa en el conjunt andalús, que ha vist com el seu plantejament se n’anava a norris i li arribava el segon gol amb una rematada de cap potent d’Oshoala. El tercer gol ha pujat al marcador gràcies a un altre cop de cap de Patri Guijarro, a la sortida d’un córner. La mala notícia del partit l’ha posat Melanie, que s’ha hagut de retirar lesionada.

Aquesta nova victòria, la 16a des que va començar el campionat, deixa les blaugrana amb una renda d’11 punts del Llevant, que ha guanyat el seu partit contra el Granadilla, i a 12 de l’Atlètic de Madrid, que juga demà contra el Logronyo i buscarà tornar a la segona posició. Precisament, contra l'equip matalasser serà el proper enfrontament del Barça, que buscarà guanyar el clàssic en la Supercopa el dijous 6 de febrer.