El Barça no es posiciona ni que un ambaixador del club com Ronaldinho Gaúcho recolzi la candidatura de Jair Bolsonaro, el candidat masclista, xenòfob i homòfob a la presidència del Brasil. El club blaugrana, a través del seu portaveu Josep Vives, ha anunciat que en cap moment s'ha posat sobre la taula fer fora l'exfutbolista brasiler.

"Som democràtics, respectem tothom fins i tot quan no hi estem d'acord i, per tant, també el què pugui pensar Ronaldihno", ha explicat un Vives que en tot moment ha defensat la posició de Ronaldinho com a estrella futbolística del Barça. "Parlar de Ronaldinho és parlar d'espectacle, futbol i somriure", ha afegit.

Tot i això, el portaveu del Barça ha afirmat que la posició del club respecte Bolsonaro són totalment adverses i que en cap moment el club comparteix els mateixos valors que el candidat a la presidència del Brasil. "És evident que nosaltres des del Barça defensem uns valors de civilitat, democràtics, que no concorden en absolut amb les idees que hem llegit i escoltat al candidat a la presidència del Brasil", ha seguit dient Vives, que ha completat assegurant que "respectem democràticament la llibertat d'expressió de qualsevol persona". Però també faran un seguiment de Ronaldinho i com actua en les properes setmanes.