El debut del vigent campió de la UEFA Youth League comença de la millor manera possible. El Barça juvenil ha superat per 2-1 al PSV Eindhoven amb un gol en els últims minuts. Tres punts i bones sensacions al Miniestadi.

La qualitat estava de la banda catalana. Abel Ruiz i Miranda, dos futbolistes del Barça B amb edat per jugar amb el juvenil i que ja estan dins de les possibilitats del primer equip, han estat els dos que han repetit respecte la final de la temporada passada.

I els blaugrana han començat sense sorpreses. Lucas ha fet el primer gol al minut 9 i semblava que la victòria no s'escaparia. Però la sorpresa ha arribat al 76 quan ha empatat el partit Teze. I al final, en l'últim sospir ha marcat Nico el gol de la victòria al 87.

Una victòria que suposa tres punts pel conjunt dirigit per Denis Silva. El Barça comença guanyant en un dels grups més complicats de la competició. El Tottenham, l'Inter i el PSV, també són els rivals de l'equip juvenil.