Derrota dolorosa del Barça en el quart i últim partit de la Final de la Lliga Nacional de Futbol Sala. Els blaugrana han acabat derrotats a casa per 1-3 en un partit molt obert fins al final. El campió torna a ser l'Inter Movistar per tercera temporada consecutiva.

El Barça ha començat guanyant amb un gol de Ferrao, el millor blaugrana, però l'Inter, molt ficat al partit, ha sabut tenir paciència i acabar remuntant. Empat a la primera meitat i resolució a la segona. El porter-jugador ha sentenciat el Barça.

Un inici esperançador

Ferrao ha estat el jugador més desequilibrant dels blaugrana. El més actiu, agressiu i amb actitud ha estat el brasiler. Un gol a la primera meitat ha donat esperança i il·lusió al Palau Blaugrana. Amb l'avantatge ja creien que arribarien a la mitja part guanyant, però una innocent pèrdua de pilota de Lozano l'ha fet cometre una falta molt a prop de porteria. Ricardinho no ha perdonat i ha fet l'empat al minut 17.

La segona meitat ha arrencat amb els dos equips molt oberts. Molt intensos en cada jugada han creat ocasions clares a les dues porteries. Els porters Jesús i Paco Sedano han estat els que han aguantat el marcador en empat.

Sergio Lozano ha aparegut per fer més perill i a punt ha estat d'arribar el 2-1. Jugada clàssica del Barça: el pivot es deixa caure a la banda, paret i Lozano ha enviat la pilota al travesser. Mala sort per als blaugrana que feien el segon pal del partit. El gol de la victòria no volia arribar.

Problemes per al Barça

L'Inter ha canviat el plantejament i ha trobat el gol al minut 29. Córner per a l'Inter, Cardinal rep la pilota i xuta sense pensar-ho. La pilota rebota en Lozano i Sedano no pot treure-la ja vençut a terra.

Els blaugrana han anat per totes i han buscat amb insistència el gol de l'empat. A tres minuts per acabar, ja amb porter-jugador, els blaugrana han perdut la primera pilota i l'Inter ha fet l'1-3 definitiu.

Una temporada sense Lliga, fent una bona competició, però que ha acabat amb una final molt disputada amb un just campió. El global de la final ha estat de 3-1 i els madrilenys han guanyat la seva onzena Lliga.

Adéu a Carmona

Aquest ha estat l'últim partit de Marc Carmona com a entrenador del Barça. Han estat dotze temporades i uns anys en què ha portat l'equip blaugrana al primer nivell del futbol sala mundial.