El Barça ha necessitat la pròrroga per guanyar el primer partit de les semifinals de la lliga de futbol sala contra el Palma Futsal. Els culers tenien un 0-2 a favor, però els balears han aconseguit empatar amb un error gravíssim dels blaugrana. Al final, Aicardo ha sentenciat el duel amb un golàs.

El Barça aterrava a l'illa de Mallorca amb les millors sensacions i després de deixar enrere un dels favorits al títol, el Movistar Inter. Els culers van necessitar el tercer partit per eliminar els madrilenys, però l'efecte Palau va ser imparable i els d'Andreu Plaza es van sobreposar a totes les adversitats.

Sense Daniel, Adolfo i... Andreu Plaza

Per a l'anada de les semifinals, el Barça era conscient que no podria comptar amb dues peces molt importants, com són Daniel i Adolfo, que van ser expulsats dimecres passat. També va veure la vermella l'entrenador Andreu Plaza per protestar més del compte.

Barca Palma Futsal @PalmaFutsal

Els jugadors es disputen la pilota / Palma Futsal

Els culers han buscat guanyar fora de casa per sentenciar el duel al Palau el pròxim dimecres. Els catalans no ho han tingut gens fàcil i és que el Palma ha fet un molt bon partit. La sort ha estat culer aquest dissabte durant una gran part i la pilota s'ha estavellat diverses vegades a la porteria defensada per Dídac Plana.

El porter blaugrana ha estat, una vegada més, un dels més destacats del dia. No només per les seves aturades, que han estat providencials, sinó perquè ha obert la llauna amb un golàs. Atreviment de Plana que passa el mig del camp i envia un xut potent, impossible pel porter rival.

Els minuts seguien avançant i una jugada ràpida ha acabat amb el segon del Barça, amb l'autoria de Marcenio. El Palma, que venia de guanyar al Saragossa als quarts, no havia dit la seva última paraula i Raúl Campos ha animat el partit. 1-2 i encara amb molts minuts per jugar-se.

Nova pròrroga

I quan els culers havien de resistir com fos... error imperdonable i el Palma que ho aprofitava de meravella. Vilela era el responsable de fer el 2-2 i els balears haurien pogut fer algun més. Al final, empat i pròrroga. En el temps afegit, Aicardo ha fet un autèntic golàs. Màxima alegria del Barça que posa l'1-0 a l'eliminatòria i se cita el pròxim dimecres amb el Palau.

Imatge principal: Ferrao amb la pilota / Palma Futsal