El Barça no va entrar amb bon peu al partit. Inter Movistar era conscient que el temps corria a favor seu i la pressió requeia sobre les esquenes dels jugadors blaugrana. I en un errada defensiva dels de Marc Carmona va arribar el primer gol d'inter. Pola aprofitava un refús de la pal dret de Sedano i Aicardo arribava tard per tapar-li el xut.

El partit embogiria al minut següent. Dyego va posar l'1-1 després de sacar de mig camp amb una jugada individual però Inter Movistar es va refer del cop amb colpejant. Cardinal, pivot dels visitants va utilitzar el seu portentós físic per desempallegar-se del marcatge de Lozano per ajustar la pilota al pal i superar Sedano (1-2).

Ricardinho, millor futbolista del món, movia els fils d'un Inter Movistar que es trobava molt còmode sobre el parquet del Palau Blaugrana. I la comoditat va possibilitar el tercer gol. Els verds van fer que el Barça saltés a pressionar la seva sortida de pilota i amb tres passades es van plantar davant la porteria de Sedano. Una ràpida transició que va deixar sol a Humberto per col·locar el el 1-3, resultat amb que es va arribar al descans.

Punt d'inflexió

El descans va donar pas a un Barça renovat. Els de Carmona van recuperar la confiança en el seu joc i van fer recular a Inter Movistar. Lozano va avisar amb un xut al pal i a la següent jugada va afinar més la punteria per fer el 2-3. El Barça vivia els millors minuts de partit i Dyego va fer pujar el 3-3 al marcador amb un xut llunyà que es va empassar el porter verd Jesús Herrero.

Quedaven tretze minuts pel final i les dinàmiques dels dos equips eren oposades. Però una vegada més, el talent va rescatar a Inter. Una jugada aïllada d'Humberto es va convertir en el 3-4 després que el xut del pivot brasiler toqués en Wilde i li fes un estrany al porter del Barça.

Els blaugrana necessitaven líders i Lozano ho és. L'estrella d'aquest Barça no es va arrugar i va assumir responsabilitats com se li pressuposa. El jugador franquicia va aprofitar un refús d'Herrero per tornar a igualar el marcador (4-4).

No era la millor nit de Ferrao. El davanter va malgastar tres oportunitats clares de gol, condicionant el joc de l'atac del Barça. Però Dyego i Lozano van tornar a aparèixer per allargar la final. El brasiler va fer el decisiu 5-4 a per posar per primera vegada els blaugrana per davant al marcador. Els de Carmona van saber patir quan Inter va jugar amb 'cinc' i Lozano va tancar el marcador a falta de vuit segons pel final.