Després d’una nova exhibició de Messi, amb dos gols que han certificat l’accés del Barça a unes semifinals de Champions després de tres anys consecutius caient als quarts de final, l’argentí ha parlat amb un somriure a la boca que denotava la sensació d’alleujament que tenia.

Messi, que feia sis anys que no marcava un gol en uns quarts de final de la màxima competició europea, ha explicat l’alegria que suposa el partit d’avui: “Feia 4 anys que no estàvem a les semifinals i estem molt contents, també per com ho hem aconseguit".

No obstant això, Messi és conscient que en els primers minuts de partit es podria haver complicat l'eliminatòria: "No podem sortir així a cap partit de Champions, perquè 5 o 10 minuts dolents et poden deixar fora. Ho havíem parlat i, a sobre, teníem l'experiència de Roma.", ha remarcat Messi.

També ha volgut rebaixar l'eufòria de cara a un possible triplet a final de temporada: "Hem fet un pas més, però cal anar a poc a poc. Ara toca la Lliga, hem de ser campions com més aviat millor i preparar les semifinals com es mereixen", ha conclòs Messi, que s'ha retirat cap al vestuari enmig d'una nova ovació del Camp Nou.