Gerard Piqué ha estat assenyalat com un dels jugadors que haurà d'abandonar el Barça quan finalitzi la temporada, o fins i tot el mes de gener. Joan Laporta vol compensar la pèrdua d'ingressos que ha significat l'eliminació en la fase de grups de la Champions League, i una de les solucions més ràpides i senzilles és fer fora el futbolista que té la fitxa més elevada de la plantilla, ja que les últimes informacions assenyalen que percep uns 28 'quilos' bruts per campanya.

Encara que això no és el més preocupant. I és que en el Camp Nou li deuen més de 80 milions d'euros, a causa dels retards en els pagaments i a diferents primes que espera rebre. Precisament per això, Mateu Alemany treballava en convèncer el '3' perquè marxés, i renunciés a percebre aquesta quantitat, com una mostra de solidaritat i d'amor al club. I Xavi Hernández també estava provant d'aconseguir que el central de 35 tingués un bonic gest.

Gerard Piqué banqueta|banc dels acusats Barça / Foto: EFE
Gerard Piqué/ Foto: EFE

Tanmateix, això no succeirà. L'ex del Manchester United i del Saragossa ha deixat molt clar que no vol anar-se'n del conjunt blaugrana, i no està res satisfet amb el tracte que ha rebut en els últims mesos. Per aquest motiu, com a mostra de l'increïble enuig que té, s'ha negat rotundament a perdonar aquests diners, i en cas que no l'hi paguin, fins i tot podria anar a judici, com ja va passar amb Neymar Júnior, una informació que han revelat en diversos mitjans.

És a dir, que el Barça no només no s'estalviaria pràcticament res amb la sortida de Piqué, sinó que fins i tot costaria diners. De moment, quant a l'àmbit esportiu es refereix, el campió del Mundial de Sud-àfrica ha perdut la seva condició d'intocable, i passa un dels pitjors moments de la seva carrera esportiva, per no dir el pitjor. Ja no compte amb la confiança de l'entrenador, i fins i tot la seva pròpia afició ha arribat a xiular-lo i esbroncar-lo.

I no ajudarà que això millori el fet que hagi negat a Laporta i Alemany la possibilitat de perdonar tot el que encara se li ha de pagar.

Piqué i Xavi, distanciats i sense solució

En el passat, potser la bona relació que Xavi i Piqué mantenien podria haver estat d'ajuda per al Barça, però lamentablement les coses han canviat. Han passat de ser amics a no poder ni veure's, i això no ha estat una cosa beneficiosa per als interessos de Laporta.

A més, no sembla haver-hi solució sobre això. L'experimentat defensor se sent enganyat i traït pel seu entrenador, i està molt descontent amb els pocs minuts que està tenint. L'acusa d'aliar-se amb Laporta, per forçar la seva sortida quan acabi la campanya.