Desastrós. El Barça Lassa deixa escapar de la pitjor manera possible un partit que a falta de vuit minuts pel final guanyava de dos gols. L'Inter Movistar ha fet una espectacular remuntada en sis minuts, marcant tres gols i acaba imposant-se per 5-3.

La final de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) es complica molt pel Barça perdent per 2-0 al global i l'Inter està a només a una victòria d'aconseguir el títol. La persistència dels madrilenys ha resultat clau en el segon partit i durant els minuts finals.

Primera meitat esperançadora

Els primers vint minuts de partit han acabat millor del que s'esperava quan abans del minut nou els madrilenys de l'Inter Movistar s'avançaven al marcador gràcies a un penal. Els blaugrana han remuntat i han acabat la primera part amb un 1-3, amb gols de Wilde i dos de Lozano.

L'equip ha deixat escapar la victòria

Quan tot semblava que acabaria sent una victòria del Barça i l'empat a la Final, els blaugrana s'han relaxat i en sis minuts l'Inter Movistar ha passat de perdre de dos a guanyar d'un gol. A falta de vuit minuts per acabar els madrilenys marcaven el segon, i un minut després empataven.

Quan només en quedaven dos minuts per acabar han marcat el gol que donava la volta al marcador. I a falta de vint segons pel final, amb un Barça jugant amb porter-jugador, l'Inter ha fet el definitiu 5-3 a porteria buida.

Tres partits que seran finals

L'eliminatòria segueix i la propera cita serà a Barcelona. El tercer partit de la Final es jugarà al Palau Blaugrana el proper dijous dia 16 a les 21h. El Barça necessitaria guanyar els dos partits a casa i imposar-se en el cinquè partit a Madrid.