El Barça ha tornat a perdre a la Youth League. Els blaugrana sumen la seva segona derrota a la competició europea després que aquest dimecres hagin ofert una pobra imatge al Johan Cruyff davant l’Inter de Milà. Oristanio, Gianelli i Colombini han estat els autors dels tres gols dels italians i els catalans són els últims del grup i necessiten reaccionar si es volen classificar per la següent ronda.

Nova derrota al Johan Cruyff

El Juvenil A del Barça s’ha estrenat a l’Estadi Johan Cruyff en partit oficial amb la presència d'Ansu Fati. Després d’inaugurar-lo el passat mes d’agost en un amistós contra l’Ajax, els de Víctor Valdés han començat a escriure la seva història al substitut del Miniestadi. Els blaugrana volien sumar els primers tres punts a la màxima competició europea davant la seva afició.

Barca Inter Youth League 2 @FCB

En la primera jornada de la Youth League, el Barça va perdre per la mínima contra el Borussia Dortmund (2-1) i una nova derrota començaria a complicar la classificació per la següent ronda. Sota aquesta premissa, els catalans han estat superiors durant la primera part, però havien de vigilar les esquenes perquè cada vegada que l’Inter arribava a la porteria de Tenas, ho feia amb perill.

I és llavors quan als primers minuts del primer temps ha sorgit la figura d’Arnau Tenas. El porter del Barça ha salvat els seus en dues oportunitats claríssimes, però no ha pogut fer res en el xut de falta d’Oristanio. Golàs del jugador del conjunt italià per tota l’escaire que feia abaixar els ànims dels blaugrana.

Tot i la diana en contra, els de Valdés no han perdut la possessió i el control, però no trobaven la manera de marcar a la porteria rival. Ilaix i Rosanas han sortit a la segona part per capgirar la situació, però no han pogut. I això que Ilaix s’ha posat l’equip a les espatlles i ho ha provat a través de totes les fórmules.

L'Inter sentència el Barça

La sentència dels italians ha arribat amb el seu segon gol que ha transformat Gianelli. El Barça ha tingut ocasions per retallar diferències, però per contra, l’Inter ha estat qui ha ampliat el lluminós amb un gol de Colombini. Al final, pobra imatge del Juvenil A que ha de reaccionar i començar a sumar punts en la competició.

En l’altre partit del grup, l’Slavia de Praga ha guanyat el seu partit contra el Dortmund i ara txecs i alemanys tenen tres punts cadascú mentre que l’Inter és el líder en solitari amb sis punts.