El Barça no ha pogut estrenar-se amb victòria. El Borussia Dortmund ha guanyat el club blaugrana per 2-1 en el primer partit de la fase de grups de la Youth League després d'una gran segona part. Els juvenils de Víctor Valdés han estat incapaços de reaccionar a les ofensives dels alemanys.

Domini del Dortmund a la segona part

L'inici dels catalans ha estat immillorable i és que en els primers minuts ja guanyaven gràcies un gol de Gomes. Els blaugrana tenien el control, però cada vegada que s'apropava el Dortmund significava una acció de perill.

El d'aquest dimarts ha estat el debut de Valdés a la màxima competició d'equips d'Europa per juvenils, però el resultat no ha estat l'esperat. En la segona part, els bavaresos han passat per sobre dels blaugrana i els han derrotat amb els gols de Reyna i Raschl, aquest últim de penal.

L'entrenador de l'Hospitalet segueix trobant a faltar la seva màxima estrella, Ansu Fati. El jove davanter ha donat tan bon rendiment en el primer equip que s'ha convertit en un fix a les convocatòries d'Ernesto Valverde.

El Barça té la intenció en aquesta Youth League repetir la fita aconseguida els anys 2014 i 2018 en què van acabar la temporada aixecant el títol europeu. El primer equip disputarà aquest dimarts a les 21.00 hores la seva estrena de la Champions League contra el Dortmund.