El Barça Lassa en va tenir prou amb un minut i mig a l'inici del partit per guanyar el segon punt de la final de la Primera Divisió de futbol sala davant l'Inter Movistar (6-1) i situar-se a una sola victòria del títol, que podria arribar dissabte vinent també al Palau Blaugrana. En cas de derrota, la final es decidiria en el cinquè partit, el dilluns a la pista de l'Inter.

Els d'Andreu Plaza, esperonats per un Palau Blaugrana ple a vessar, van tornar-li el 6-1 als madrilenys del segon partit, dominant el duel de principi a final després d'un inici somiat.

Els jugadors d'Andreu Plaza van marcar en tres dels seus quatre primers atacs davant d'un rival que tenia un forat a la banda dreta. Sergio Lozano va obrir el marcador amb un potent llançament de falta als 54 segons. Mig minut després, Ferrao va fer el segon amb un xut creuat que va entrar per l'escaire i 45 segons més tard, Aicardo, des de la mateixa posició, va creuar la pilota al pal llarg, sorprenent el porter Herrero.

Amb el partit controlat, el Barça es va aplicar en defensa i va baixar la intensitat. El pal i Paco Sedano van evitar que Ricardinho reduís diferències en les dues millors ocasions de l'Inter Movistar a la primera part. El tècnic dels madrilenys Jesús Velasco va haver d'arriscar per aturar la sagnia. I va situar Rafael de porter-jugador per tenir superioritat en atac. La jugada, però, va sortir a l'inrevés. Dyego va robar-li la cartera al porter circumstancial per regalar-li el quart a Adolfo.

Un minut després, Joao Batista feia pujar el 5-0 i convertia la resta del partit en un tràmit. Els madrilenys van disposar de diverses ocasions però Paco Sedano va estar impecable, deixant la porteria del Barça a zero en arribar al descans. Els dos equips van afrontar la segona part pensant ja en el quart partit.

Ricardinho va tornar a tenir una clara ocasió de gol però Sedano va continuar amb la seva ratxa d'encert fins que Lolo, a quatre minuts del final, va aconseguir batre'l. Ferrao va establir el definitiu 6-1 amb un gol de fantasia amb el taló per desfermar l'alegria d'un Palau que dissabte (20:00 hores) pot celebrar la Lliga.