El Barça Lassa de futbol sala ha perdut contra el Kairat (2-5) i s'acomiada de la Champions League. Els d'Andreu Plaza buscaven eliminar l'amfitrió per disputar la final i poder acabar guanyant la tercera Champions de la història de la secció, però els de Kazakhstan han estat superiors en tot moment i s'han imposat gràcies als gols de Tayebi, Taynan, Lennon, Edson i Douglas.

En un Almaty Arena ple fins a la bandera, el Barça ha realitzat una bona primera part en la qual Lozano i Joselito han pogut fer el primer gol del partit, però l'encert del porter local i la falta de contundència ha acabat sent definitiva. A la segona, en canvi, els eurasiàtics s'han situat amb un parcial de 0-3 que només ha pogut maquillar Lozano quan quedava 1 minut i mig de partit. Amb el Barça buscant gols a la desesperada, el Kairat no ha tingut pietat i ha acabat marcant dos gols més, tot i que entre el quart i el cinquè Dyego ha intentat tornar a donar vida al Barça.

Tercera derrota del Barça contra l'equip kazakh, que s'ha convertit en la seva autèntic bèstia negra. El Kairat ja es va imposar als blaugrana en les semifinals del 2013 a Tbilissi (5-4) i en la final del 2015 a Lisboa (3-2).

La derrota de la secció de futbol sala, a més, implica que el Barça ja no podrà aconseguir una gesta gairebé impossible: que totes les seccions del club guanyin la Champions el mateix curs.