El Barça ha fet oficial l'acord per a la incorporació d'Arthur Melo. El club blaugrana i el Gremio de Porto Alegre han assolit un acord per subscriure una opció de compra sobre el migcampista brasiler, que s'haurà de concretar durant el proper mes de juliol.

El possible preu del futur traspàs queda fixat en 30 milions d'euros més 9 en variables. Les negociacions entre els dos clubs es van iniciar fa mesos i s'han accelerat en els últims dies, quan una delegació del club brasiler es va desplaçar fins a Barcelona per concretar l'operació.

Qui és Arthur Melo?

Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo, 'Arthur', nascut el 12 d'agost de 1996 a Goiana (Brasil), juga de migcampista i és un organitzador amb molt talent per al joc associatiu. Amb el Gremio ha conquistat la Copa del Brasil i també la Copa Libertadores. Tot i ser un habitual en les seleccions brasileres inferiors (sub 17 i sub 20) i d'haver estat convocat per la selecció absoluta, encara no ha debutat amb la Seleçao.

Arthur és un futbolista creatiu, amb visió de joc a l'espai i capacitat per a les desmarcades. El migcampista brasiler es va iniciar en les categories inferiors del Goiás Esporte Clube el 2008 i dos anys després va passar a jugar amb el Gremio a les ordres de Luiz Felipe Scolari. Aquesta temporada ha estat escollit com el jugador més valuós de la tornada de la Copa Libertadores.